marți, 22 martie 2016

# blogger # corean bb cream

Missha Perfect Cover BB Cream SPF42

Cand iubitul tau iti spune ca , citez, "chestia aia cu care te dai pe fata arata scump", n-ai cum sa nu fii mandra de tine, dar mai ales de simtul lui estetic. In cei 7 ani de cand imi e alaturi, a invatat multe despre cosmetice, nevoit fiind, ca deh, doar zi de zi imi asculta criticile si laudele aduse cosmeticelor.
Missha Perfect Cover BB Cream este un produs pe care l-am cumparat de "gura " blogosferei, insa este un produs car mi-a depasit asteptarile intr-un mod absolut, pentru ca inca din prima zi de cand l-am folosit, am stiut ca imi va fi greu sa ma despart de el.

Mi-am dorit sa testez faimoasele BB creams coreene, si-am studiat un pic blogosfera, sa vad care ar fi mai potrivita pentru nevoile tenului meu. M-am oprit la aceasta pentru ca o gasisem disponibila in cantitate mica (20ml) si un pret ok pe Aoro, si-am zis sa-i dau o sansa.
Ce m-a atras, exceptand recenziile favorabile din online, a fost faptul ca Missha foloseste doar ingrediente naturale , avand un continut minim de conservanti sau ingrediente sintetice.

Missha Perfect Cover BB Cream SPF42 promite sa trateze imperfectiunile pielii ( riduri, cosuri, etc ), sa ofere  ingrijire anti-age si sa ilumineze tenul. Are SPF 42, care-i aproape de perfectiune, si nici nu cred ca mi-as fi dorit mai multe de la un BB cream.
Am ales-o in nuanta 23, Natural Beige si am avut ceva emotii initial, insa la primul swatch m-am linistit, pentru ca este aproape identica nuantei pielii mele ( dupa cum vedeti in swatch-ul de mai jos ).
Se adapteaza la nuanta tenului, ofera acoperire incredibila pentru un BB cream, si este nevoie de o cantitate mica pentru o utilizare. Lasa un finish satinat, arata foarte natural dupa ce este uniformizata pe ten, si, desi nu promite sa matifieze, dupa 10 ore tenul meu arata incredibil. Imi tine sebumul in frau, iar daca utilizand orice alt bb cream aratam ca un beculet dupa maxim 4h, cu Missha machiajul meu arata incredibil la sfarsitul zilei( p.s : luciul de pe obraz e de la blitz, iar poza e facuta cam la 8 ore dupa ce m-am machiat ).

Eu o sa-mi recumpar varianta full-size a cremei, imi place foarte mult si o s-o includ in rutina mea zilnica de machiaj.

Voi ce BB creams ati folosit? Care v-a placut cel mai tare ?


XOXO,

Alina

5 comentarii:

  1. eu folosesc acum de la Garnier si am mai avut cateva, imi place sa testez!

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci...daca e pentru ten mixt....o iau si eu! Chiar am vazut-o pe Aoro zilele trecute in varianta mica...asa cum o ai si tu!
    La nuanta nu stiu ce sa aleg...in general prima sau a doua e pentru mine! O sa ma interesez cand o voi cumpara! Merci de review - chiar imi doream sa citesc despre el mai multe!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. imi doresc de ceva timp sa il incerc, am auzit numai de bine de el dar ajunge si randul lui

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata bine,mai ales ca e pt ten mixt, apropo am admirat si culoarea ta de par, am avut si eu ceva asemanator acum ceva vreme.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Deci acesta este faimosul Bb cream Missha despre care eu nu auzisem :)) De cateva luni folosesc bb cream-ul lioele super snail gold si sunt foarte incantata de el insa la cat sunt de pasionata sa testez cosmetice noi clar nu as spune nu variantei mici a Bb cream-ului Missha. Il trec pe wishlist!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !