miercuri, 2 martie 2016

# Favoritele lunii februarie # flormar

Favoritele lunii februarie

Prima postare din martie nu putea sa fie altfel decat o postare despre favorite. Mi-am propus ca in acest an sa scriu mai des articole de acest  fel, deoarece cred ca pot sintetiza mai bine recenzii scurte despre produsele care mi-au placut, si , la cererea voastra sa scriu articole detaliate despre produsele care v-au captat atentia.
Nu am avut multe produse wow in luna ce-a trecut, insa cele despre care va voi povesti astazi sunt produse care m-au impresionat intr-un mod deosebit, desi nu sunt cosmetice high-end.


Victoria`s Secret Passion Struck Body Lotion

Desi o am de anul trecut, nu am apucat sa o folosesc decat abia in februarie, pentru ca am fost mereu tentata sa folosesc altele. Este o lotiune de corp hidratanta cu extract de orhideee de vanilie si mar fuji ( mar rosu ) care miroase absolut demential. Lasa pielea super catifelata si parfumata, iar mirosul se pastreaza pe piele cateva ore bune.

Missha M Perfect Cover BB Cream

Este primul BB cream corean pe care il folosesc si vreau sa va spun ca sunt absolut fascinata. De cand am cumparat-o nu am mai folosit fond de ten, ci doar acest BB cream. Acopera foarte bine, imi tine sebumul in frau pana la 8 ore, cred ca pot sa spun ca este unul din produsele holy grail pentru mine. O s-o recumpar cu siguranta.

Flormar Long Wearing lipgloss

O alta surpriza pentru mine, eu de obicei nu sunt mare fan gloss-uri, insa avand in vedere ca in ultima vreme obisnuiesc sa ma machiez mai simplu, l-am folosit desul de des. Mi-a placut pentru ca nu este lipicios, miroase bestial si rezista binisor pe buze .

Oriflame The One High Impact Eye Pencil

Primul creion de ochi de la Oriflame care m-a convins sa-l recumpar este acesta. Foarte rezistent, pigmentat, usor de aplicat , a intrat rapid in rutina mea zilnica. Il folosesc atat ca eyeliner cat si pe waterline, il ador pur si simplu. De fapt, intreaga gama The One de la Oriflame a fost super reusita.

Kiko Luxurious Lashes

Este un produs pe care l-am primit cadou de la o clienta tare draga mie si care-mi stie pasiunea pentru cosmetice. Face minuni cu genele, le ofera volum si alungire, le defineste si rezista o zi intreaga fara sa se faramiteze. Nu este waterproof insa nu face surprize neplacute in caz ca va prinde ploaia sau ajungeti la plaja fara sa va demachiati inainte. Cred ca o sa urmeze si un review detaliat, este un produs foarte bun si merita sa fie cunoscut.

KikoVelvet Mat Satin Lipstick

Il am in nuanta 612 Strawberry Pink, un nude rozaliu absolut minunat. Un ruj rezistent, cu un ambalat foarte elegant, un alt produs Kiko pe care il ador. Nuanta este discreta, poate fi usor asortata cu orice culoare ati alege pentru machiajul ochilor. Dar nu va spun mai multe, o sa scriu o recenzie despre acest produs  in curand . Swatch in imaginea de mai jos.



Ma bucur ca a trecut iarna, fie si calendaristic. Va urez sa aveti o primavara minunata, sa fiti iubite si rasfatate !


xoxo,

Alina

13 comentarii:

  1. bb cremul il vreau si eu, am citit o gramada de lucruri pozitive despre el

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm ce de produse uimitoare <3 interesant articol :*

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand ma tot gandesc si eu la BB cream-ul de la Missha...doar ca mereu imi fura ochii altele si pe acesta nu mai apuc sa il incerc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Victoria's Secret!!! Si eu am un lapte de corp la favorite! Si clar imi doresc si alte arome!
    Cat despre BB Cream-ul de la Missha...de unde l-ai luat? M-ai facut foarte curioasa! Ma gandeam sa mi-l iau pe cel de la Bourjois...super-mega laudat...dar si asta ma atrage! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Missha Bb l-am luat de la Aoro. Initial l-am luat in format mic, dar m-a convins si o sa-mi cumpar si varianta mare.

      Ștergere
  5. Spre rusinea mea nu am auzit pana acum de bb cream-ul de la Missha(`` who`s missha?`` ) :))
    Sunt mare fana a produselor kiko (imi plac rujurile, rimelurile, fardurile lor) iar o lotiune parfumata pt corp VS e de mult pe wishlist-ul meu :X

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt curioasa de lotiune.. Nu am folosit nimic de la ei pana acum

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu am spray-ul de corp Passion de la VS si e delicios ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Vreau si eu BB Cream-ul . De unde l-ai luat? Am citit multe pareri bune despre el .

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !