joi, 3 martie 2016

# beauty news # Fantasy

Beauty news : Rujuri mate de la Melkior

In ultima vreme am dezvoltat o obsesie pentru rujurile mate, am in colectia mea mai multe modele si texturi, dar , niciodata suficiente .
Din fericire pentru  shopaholica din mine, Melkior lanseaza o noua gama de rujuri mate, care momentan include 3 nuante : Tender, Sweet Love, Fantasy.
Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, care nu migreaza si rezista in timp. Se aplica usor si omogen, nu usuca buzele si prezinta un efect satinat-matasos de durata, asigurand o senzatie placuta imediata pe buze.

Nuantele sunt dementiale, Tender este un nude-taupe, Sweet Love  este un rosu- burgundy ( momentan mi se pare cel mai atragator ), iar Fantasy este o minunata nuanta marsala.
Rujul poate fi aplicat ca atare, direct pe buze sau poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule pentru buze. Pentru o rezistenta mai mare si pentru un aspect bine definit este recomandata folosirea unui contur de buze inainte de aplicarea rujului. 

Costa 39.9 lei si le gasiti in magazinele Melkior sau online.xoxo, 

Alina

2 comentarii:

  1. Rujurile mate sunt in voga asa ca mi-ar place sa incerc si eu unul dintre ele. cred ca l-as incerca pe cel din mijloc

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !