vineri, 26 februarie 2016

# acnee # crema de fata

Ziaja Manuka Tree Purifying normalising day cream

La capitolul creme pentru fata inca nu am descoperit un holy grail, asa ca mereu sunt tentata sa cumpar alta crema, in speranta ca voi gasi una la care sa nu mai renunt.
 Cum in ultima vreme a fost mare nebunie cu produsele Ziaja [ se pronunta jaia ], pe langa tona de produse pentru corp pe care mi-am achizitionat-o, am luat si crema de fata Manuka Tree Purifying.

Ce promite ?

Ziaja Manuka Tree Purifying day cream promite sa imbunatateasca vizibil aspectul tenului, sa hidrateze si sa calmeze iritatiile. De asemenea promite sa regleze activitatea glandelor sebacee  si sa reduca imperfectiunile pielii. Contine extract din frunze de Manuka ( au rol antibacterian), acid oleanoic si gluconat de zinc(proprietati calmante, astringente).



Consistenta este usoara, intra rapid in piele si nu lasa nici o pelicula pe ten dupa aplicare, insa nu are un finish mat, ci lasa tenului un aspect natural, un pic glowy. Mi-ar fi placut sa matifieze mai mult. Hidreateaza foarte bine chiar si zonele mai uscate, am avut o perioada iarna asta cand mi-am iritat pielea nasului de la servetele, insa aceasta crema a facut fata cu brio si mi-a oferit hidratarea de care aveam nevoie.
Se comporta foarte bine ca si baza de machiaj, fondul de ten, bb cream-ul se intind foarte bine peste stratul de crema.
Are SPF 10, ceea ce-i minunat pentru perioada aceasta a anului, pentru ca nu petrec mult timp pe-afara, insa daca o voi folosi si in vara , o sa fie nevoie sa aplic protectie solara suplimentar.
Cantitatea de produs necesara pentru o aplicare este cam cat doua boabe de mazare ( fata +gat), si estimez ca cei 50 ml de crema imi vor ajunge cam doua luni.

Lista de ingrediente o gasiti in imaginea de mai jos, ma bucur sa observ ca parfumul este spre sfarsitul listei, dar nu-mi place ca sunt si vreo 2 parabeni pe-acolo.


Raportul calitate / pret este mai mult decat generos, avand in vedere ca pretul cremei este cuprins intre 17 si 23 de lei, in functie de magazin.  Daca ar fi sa schimb ceva la crema, as schimba ambalajul, i-as pune un sistem de deschidere mai usor de manevrat.
Per total, primeste de la mine nota 8,5 , mi se pare un produs bun, care hidrateaza si se comporta bine cu tenul, insa nu face minuni pentru cosuri. Poate si pentru ca acneea mea e hormonala.
 Va recomand produsele Ziaja, eu una sunt incantata de ele, vor mai urma si alte articole in curand


XOXO,

Alina

15 comentarii:

  1. eu am avut crema de naopte si mi s-a parut foarte buna

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm suna bine, si eu am inceput sa iubesc produsele ziaja :D bune si accesibile

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am încercat pana acum doua produse Ziaja. Și totuși, ni am descoperit acea crema ideala pt tenul meu

    RăspundețiȘtergere
  4. Am incercat cateva produse de la ei. Unele mi-au placut, altele mai putin...unele mi s-au parut...ca celelalte! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Crema protectoare cu argan a devenit preferata mea + masca de fata cu lapte de capra. Nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult 2 produse cu preturi accesibile! Nu am incercat crema manuka tree purifying insa vad ca i-ai dat o nota mare, poate pe viitor pun si eu mana pe ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am încercat încă nici un produs de la Ziaja dar mă tentează o mască de față :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu ma tin de aplicatul mastilor, rareori imi aduc aminte sa imi pun cate o masca .

      Ștergere
  7. Da, am vazut si eu produsul pe site-ul lor si eram curioasa de efect. Au produse bune, am si eu cateva de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am folosit nici un produs de la Ziaja, dar am auzit numai pareri bune. As vrea sa incerc un sampon pentru scalp sensibil...

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !