joi, 21 ianuarie 2016

# beanie # coafura

Cum ne coafam cand purtam caciula ?

Hello, glam girls !


Postarea de azi este in ton cu vremea de afara. Avand in vedere ca temperatura de-afara este constant undeva la -10 grade, am hotarat ca e cazul sa uit pentru o perioada de fitze si sa port o caciula in perioada asta, pentru ca sanatatea mea e mai importanta. Recunosc ca nu-s fan caciuli, prin urmare nu am decat doua bucati, una simpla de la Bershka si una neagra gen rasta, pe care le port prin rotatie.
 Avand in vedere ca le port de nevoie, am hotarat sa imi fac chinul mai dulce, accesorizand caciula cu o coafura chic( daca se poate spune asa :)) ).
Nu am ore intregi de stat in oglinda dimineata, pentru ca-i mai dulce somnul, asa ca, de cele mai multe ori optez pentru coafuri simple.

Bucle lejere( beach waves)  /  Bucle bine definite



Impletituri simple 

 

Dutch braid / Fishtail braid

Evident, in weekend sau in zilele in care avem mai mult timp putem experimenta coafuri un pic mai complexe, impletituri , codite, etc .

                      



Credit foto : Google

Sau, daca toate astea vi se par prea complicate, folositi caciula pentru a masca o " bad hair day ".
Sper ca v-am oferit putina inspiratie pentru a purta cu drag caciulile iarna asta. Daca si voi va coafati cand purtati caciuli, lasati in sectiunea de comentarii ideile si alegerile voastre.


Xoxo,

Alina 

3 comentarii:

Your comments make me happy !