sâmbătă, 9 ianuarie 2016

# aoro.ro # clinique

3 produse care m-au impresionat in 2015

Hello, glam girls !

La multi ani si bine v-am regasit ! Pentru ca este prima postare din acest an, m-am gandit sa va povestesc despre3 produse care m-au impresionat in anul ce a  trecut.
Imi place sa testez noi produse mereu, si tocmai de aceea in rutina mea apar noi produse constant, pe langa cele care deja m-au cucerit si le recumpar intotdeauna. Nu intotdeauna ajung pe blog, daca mi se pare ca nu am nimic deosebit de spus despre un produs, nu scriu, sau poate in cel mai bun caz, urc o poza si doua cuvinte pe Facebook sau Instagram. Produsele despre care va vorbesc astazi sunt produse pe care le-am folosit o perioada indelungata, le-am descoperit si utilizat foarte mult in 2015, si acum a venit momentul sa vi le prezint.

Repetto Repetto Eau de Toilette

Apa de toaleta Repetto Repetto 



Parfumul casei Repetto este un produs pe care mi l-am dorit enorm, enorm de mult. Inca din martie 2014 tanjeam dupa el, cand l-am descoperit cu ajutorul unei mostre primite la o sesiune de cumparaturi. A fost mereu in wishlist-ul meu, insa cum tentatiile sunt atat de multe si bugetul nu este intotdeauna pe masura dorintelor, abia in noiembrie 2015 a sosit clipa sa-l cumpar ( si poate nici atunci nu-i venea randul, insa l-am prins pe aoro.ro la un pret imbatabil <85 ron/30ml > si nu m-am putut abtine sa nu-l iau acasa ).
Poate va intrebati ce e asa special la parfumul asta sau de ce mi l-am dorit atat de mult. Ei bine, aflati ca este primul ( si momentan singurul) parfum lansat de casa Repetto, o casa de moda pariziana axata pe productia de pantofi (poante) si haine de dans pentru balerine. Momentan, pe site-ul producatorului este disponibil in 5 variante : Eau de Parfum, Eau de Toilette, Xmas Edition,Eau Floral si Edt Limited Edition, dar din pacate, la noi se gasesc momentan doar primele doua .
Este un parfum floral lemnos, foarte senzual, creat de Olivier Polge, nimeni altul decat creatorul faimoaselor  La vie est belle ( Lancome), Armani Code ( Armani) si Flowerbomb ( Viktor & Rolf) si lista poate continua. Notele sale sunt :

 Note de varf  : para si floare de cires 
Note de mijloc : trandafir si floare de portocal
Note de baza : ambra, note lemnoase si vanilie.

Este diferit de toate parfumurile pe care le-am avut pana acum, este genul de parfum pe care nu ai cum sa nu-l remarci. Tind sa cred ca este un parfum minunat pentru iarna, aroma sa intensa capata o tenta destul de fresh in aerul rece. Acest parfum Repetto te cucereste cu povestea lui si te fascineaza cu aroma sa simpla si sofisticata in acelasi timp, un buchet dulce-amarui de arome perfect imbinate de  maestrul Polge chiar inainte de a deveni perfumer-ul in-house al Chanel.
Parfumul are un siaj lung, rezista pe pielea mea mai bine de 8 ore.

Clinique Anti-Perspirant roll-on
Clinique antiperspirant roll-on


Pana anul trecut am folosit cu precadere deodorante mass-market, favoritele mele fiind cele solide si cele in varianta spray. Nu ramaneam fidela mult timp unui produs, pentru ca oferta era mare si curiozitatea si mai mare, asa ca am testat diferite branduri si produse, insa nu am gasit "the holy grail"  momentan .Nu imi mai aduc aminte ocazia cu care mi-a cazut in mana deodorantul  de la Clinique, insa imi aduc aminte ca nu aveam mari sperante de la el, cu atat mai mult cu cat era roll-on ( nefiind printre preferatele mele ), insa am considerat ca e cazul sa testez si un produs care apartine unui brand superior celor mass market.
L-am testat vreme de doua luni, la temperaturi extrem de ridicate si intr-o zona cu umiditate excesiva, deci cred ca l-am supus unor teste destul de severe pentru a-i afla calitatile. Desi dureaza un pic pana se usuca, in momentul in care s-a uscat, protejeaza foarte eficient  impotriva transpiratiei ( avand in vedere ca nu sufar de transpiratie excesiva), nu usuca pielea axilei si nici nu mi-a cauzat vreun fel de iritatie. Nu pateaza hainele ( un aspect destul de important pentru mine ), evident, cu conditia sa il lasati sa se usuce inainte de a va imbraca. Mirosul este foarte discret, dar placut, suav.
Singurul inconvenient pe care il are acest deodorant este pretul ( 69 lei ), insa consider ca merita, mai ales ca are un gramaj mai mare, 75 ml. 
Este un produs care m-a impresionat si pe care il voi recumpara cu siguranta, si nu numai eu spun asta, ci si 70 % din persoanele care l-au testat.

Eucerin Special Care lapte de corp pentru dus

Eucerin in shower moisturizer
Heheeee, cu lotiunile de corp am avut o relatie love - hate intotdeauna, pe cat imi suradea  ideea de a le folosi, pe atat eram de dezamagita de ele. Am folosit din gama Nivea vreo 3 sortimente, insa nici unul nu m-a multumit. M-am intors la lotiunile de corp clasice pana am descoperit ca sunt si alte branduri care fac astfel de lotiuni, si cum despre ei auzisem numai de bine, m-am ales cu un nou lapte de corp de la Eucerin.
Se aplica absolut identic ca si celelalte, spalam, clatim, aplicam lapte de corp, clatim siiiiiii, surpriza - pielea chiar ramane hidratata.De preferat este sa evitati aplicarea pe talpi, chiar daca aparent pare comod, dar riscul aparitiei accidentarilor este destul de mare. De asemenea, va recomand sa clatiti sticla dupa fiecare utilizare, cu acelasi scop, de a evita accidentarile.
Nu contine parfum si nici nu are vreun miros specific, deci il pot folosi si persoanele cu pielea sensibila.Formula este imbogatita cu Provitamina B5 care hidrateaza si calmeaza pielea, si , de asemenea, previne uscarea pielii. Formula lotiunii este non-grasa si nu lasa reziduri pe piele.


Suprizele cosmetice ale lui 2015 s-au materializat pentru mine in produsele prezentate mai sus. In 2016 continuam cautarea celor mai bune cosmetice, ca in fiecare an. Daca si voi ati fost surprinse placut  sau neplacut de anumite produse, sunt curioasa sa citesc despre acestea. In sectiunea de comentarii imi puteti lasa impresiile voastre, linkurile articolelor pe care le-ati publica, am sa vin sa citesc, poate cu ocazia asta voi descoperi noi produse care sa intre in teste.

XOXO, 

Alina  

 


2 comentarii:

  1. Repetto vreau si eu, mai ales ca l-ai laudat de atata timp, eu sunt curioasa cum miroase asa ca ma duc in magazine sa vad...oricum il cumpara de pe aoro, pretul este forte bun la ei

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !