duminică, 28 iunie 2015

# fashion blogger # mychiclifestyle

Shoes hunting !


Hello, glam girls!


Nu stiu voi cum sunteti, insa eu, cand nu am somn, imi fac wishlist-uri. Aseara, spre exemplu, am inceput sa imi caut niste incaltari pentru o rochie vintage care a apartinut bunicii mele, si care acum zace in dulap pentru ca nu am pantofi potriviti pentru ea. Rochia este midi, neagra, si are un model tare dragut cu galben predominant. M-am gandit ca s-ar potrivi de minune pantofii astia, i-am pus pe lista si in curand ii voi cumpara:

Tot cautand pe site, ca deh, asa suntem noi femeile, nehotarate, am dat peste o pereche de canvas peep toe bow chunky heels  absolut dementiaale! Mi se par incredibil de elegante, iar dupa forma tocului imi dau seama ca sunt comode( am citit undeva ca daca tocul e situat pe centrul calcaiului, pantoful este mai confortabil). De culoare, nu va mai povestesc, e super girlie  si usor de combinat cu diverse accesorii.

 Pentru ca tot eram la capitolul peep toes heels , mi-a ramas gandul la acesti minunati pantofi verzi, ca nah, verdele e culoarea mea preferata ever. Mi-au placut ca sunt simpli, fara bri-briz-uri inutile, si i-as putea purta cu mai multe tipuri de fuste sau pantaloni. Imi plac si detalile aurii de pe ei, pentru ca ii pot asorta usor cu o geanta aurie sau bijuterii aurii, si astfel, pantofii pot fi folositi si pe post de color block intr-o tinuta.
 Momentan, imi inchei wishlist-ul aici, tentatia e prea mare, si daca o sa continui asa, o sa muncesc doar pentru pantofi. Va plac alegerile mele?

XOXO,
Alina


5 comentarii:

  1. Foarte frumosi pantofii. Primele 2 perechi sunt foarte frumoase si as fi incantata sa port niste fluturasi! ;)

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. imi plac primii pentru ca mi se par mai deosebiti..sunt ca niste fluturasi ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt dragute sandalele, insa pentru mine ar fi incomode...pentru ca nu sunt obisnuita pe tocuri si sincer, prefer incaltamintea comoda. INSA atunci cand iti faci aparitia pe tocuri...se schimba treaba!!! Muuult mai sexy si inalta! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumoase sunt sandalele, prima pereche chiar le-am vazut intr-un ootd si arata superb

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna , te am nominalizat la acest tag , as fi foarte incantata daca ai accepta sa l faci ,asta daca nu l ai facut deja sau daca l ai facut sa mi lasi raspunsurile in bara cu comentarii http://lifeismakeup.com/index.php/2015/08/01/the-liebster-awards/ , pupici .

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !