miercuri, 17 iunie 2015

# beauty blogger # cosmetice bio.

Organic Baby devine Rangali

Hello, glam girls !

Despre Organic baby v-am vorbit in trecut pe blog, cand v-am prezentat produsele pe care le-am primit spre testare din partea lor. Sunt un magazin online cu produse bio, care este prezent pe piata de 6 ani. Cu ocazia aniversarii, s-au rebranduit si se numesc de acum "Rangali". Sub sloganul „Be naturally beautiful” Organic Baby, de acum Rangali, introduce un nou concept, care se adresează acum fiecarui membru al familiei şi nu doar bebelusilor şi copiilor.

Sub noua denumire se vor regasi aceleasi produse de calitate, cu adevarat naturale şi  organice.
 Pe rafturile Rangali (pentru ca exista un magazin fizic in Bucuresti) vei gasi o multitudine de produse cosmetice naturale, de la produse pentru bebelusi si mamici, la produse pentru casa, tineri, adolescenti ori tatici. Cu un pret accesibil şi arome minunate şi fara ingrediente sintetice şi pline de chimicale aceste produse au o multime de beneficii pentru sanatatea şi frumuseţea corpului tau.

În acest moment, noul Rangali este importator şi distribuitor al peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franta, Germania, Spania şi Italia. Produsele se livreaza door-to-door, în toata Europa, prin curier, direct din stoc şi sunt la pret de importator.

Eşti gata să îi oferi corpului tău îngrijirea naturală şi sănătoasă de care are nevoie?  Vizitează Rangali! Be naturally beautiful!

Eu sunt multumita de produsele lor, si abia astept sa testez si altele noi, despre care o sa va vorbesc, bineinteles, pe blog.

XOXO,

Alina

2 comentarii:

Your comments make me happy !