joi, 28 mai 2015

# ivatherm # ivatherm shop

Ivatherm Sunlight 50+

Hello, glam girls !

Sezonul de plaja a inceput deja, cel putin pentru mine😊. Saptamanal incerc sa imi fac timp sa merg la plaja, cel putin o zi. Daca am invatat  ceva de-a lungul anilor, este faptul ca niciodata, dar absolut niciodata nu ma expun la soare fara protectia adecvata, mai ales ca in trecut am avut cateva experiente neplacute cu arsurile solare. Intotdeauna folosesc Spf 50, si mereu sunt in cautarea unei creme adecvate pielii mele.
M-am bucurat cand am vazut noua crema lansata de Ivatherm, si m-am gandit sa v-o prezint si voua, urmand ca pe viitor sa revin cu o parere despre ea, evident, dupa ce o voi testa.

SUNLIGHT  50+ Crema hidratantă pentru față cu protecție solară foarte ridicată.
Protecție solară 360º: UVA, UVB și IR.
Ivatherm aduce în farmacii un produs NOU care oferă protecția completa UVA, UVB si IR pentru toate tipurile de piele sensibila. SUNLIGHT 50+ protejează ADN-ul celular, are proprietăți anti-inflamatorii, imuno-modulatoare si previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Pe termen scurt, radiațiile solare provoacă inflamație, pigmentare, arsuri, leziuni ale pielii. Pe termen lung, are loc afectarea sistemului imunitar, degradarea ADN-ului celular, îmbătrânire accelerată. Ele sunt răspunzătoare pentru explozia de cancere de piele, alergii, îmbătrânirea prematură a pielii, deficiențe imunitare și alte probleme grave de sănătate.

Radiațiile UV declanșează reacții foto-chimice care au ca rezultat afectarea imediată și pe termen lung a pielii și părului. UVA penetrează pielea mai profund decît UVB, ceea ce determină afectare pe termen lung.

Radiațiile IR (IR–A, IR–B; IR–C) sunt responsabile de efectul de încălzire a pielii și generează cei mai mulți radicali liberi. 65% din IR-A penetrează epidermul și dermul, atingând țesutul subcutanat. Ele au un rol foarte important în îmbătrânirea prematură a pielii.

Radiațiile IR erau considerate benigne, însă cercetările recente au arătat că:

- Determină formarea de radicali liberi la nivelul dermului și reduc semnificativ capacitatea anti-oxidantă a pielii;

- Distrug fibrele de colagen, reduc elasticitatea și fermitatea pielii, determinând îmbătrânirea și formarea ridurilor;

- Degradează matricea extracelulară și alterează proteinele structurale ale dermului.

SUNLIGHT 50+ hidrateaza si protejeaza pielea sensibila de efectele foarte nocive ale radiatiilor solare. Crema are un parfum plăcut, hipoalergenic și o textură lejeră, catifelata si care nu lasă urme albe. Se aplică ușor, chiar și pe pielea umedă, pe față, gât și decolteu, dimineața și înaintea expunerii la soare, reînnoind frecvent aplicarea.

Compoziție

Filtre solare, Antileukine 6® (Extract de alge brune), Physavie (Fruct de Physalis)

 SUNLIGHT 50+ nu conține parabeni și este testat dermatologic.

Produsul este disponibil în farmaciile partenere și în magazinul online www.ivatherm-shop.ro 

 

Preț recomandat în farmacii:  62 Lei

Xoxo,
Alina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !