luni, 18 mai 2015

# buzzstore # review pila electronica

Pila pentru calcaie Scholl Velvet Smooth

Hello, glam girls!


Nu mai e un secret pentru nimeni campania Scholl si Buzzstore desfasurata in ultima vreme. Am fost una dintre norocoase si am primit spre testare pila pentru picioare Scholl Velvet Smooth cu particule de diamant.  Dupa cum ati vazut si in postarile de pe retelele de socializare pe care sunt activa, am folosit destul de des gadgetul si astazi va postez scurt si la obiect parerea mea despre aceasta.


Experienta mea cu Scholl Velvet Smooth 

Am fost tare curioasa sa folosesc acest produs, si am avut mari asteptari de la el. Insa eu nu am probleme mari cu calcaiele, am pielea ingrosata , insa nu exagerat.  Am folosit Scholl Velvet Smooth pe pielea uscata ( nu este recomandat sa-l folositi pe pielea umeda ) si va spun sincer, a fost dragoste la prima intalnire :)) Este un pic zgomotos, insa face o treaba extraordinara. Am vazut rezultatele inca de la inceput, pielea mea a ramas super-catifelata. Nu m-am multumit , si l-am pus la treaba in conditii mai grele : iubitul meu , cat si mama, au serioase probleme cu calcaiele. Si la ei s-a vazut o imbunatatire considerabila a calitatii pielii, insa au avut nevoie de mai multe "sedinte" cu Scholl Velvet Smooth pentru a ajunge la rezultatele mele. Precizez ca aparatul nu vine cu vreo interdictie, il puteti folosi cat de des doriti, pentru ca nu are lame, nu riscati sa va taiati. Are un sistem de protectie, si daca il apasati prea tare pe piele se opreste; porneste iar cand il indepartati un pic.  Eu si familia mea vi-l recomandam , e un produs minunat ! Cu ocazia asta mi-am aruncat toate pilele si pietrele ponce din baie :))




Per ansamblu, produsul isi face traba minunat, vi-l recomand atat pentru intretinere cat si daca aveti probleme cu piele ingrosata de pe picioare. 

XO, 

Alina

Un comentariu:

Your comments make me happy !