marți, 2 decembrie 2014

# beauty blogger # tag

The Very Inspiring Blogger Award

Hello, glam girls !

Am primit de la Nina de la My Cosmetics Obsession acest tag, si-i multumesc ca s-a gandit la mine. Ce presupune acest tag ? Sa va enumar 7 lucruri despre mine, si sa nominalizez alte 15 bloggerite pe care le urmaresc la acest tag. Ma bucur ca am ocazia sa-l fac, imi plac postarile mai personale si simt ca astfel ajungeti sa ma cunoasteti mai bine . Sa incepem !
1. Nu sunt o persoana matinala ! In fiecare zi suna alarma incepand cu ora 7 pana la ora 8 din 10 in 10 minute, ca sa ma pot da jos din pat. Ideal ar fi pentru mine sa-mi gasesc un job la care programul incepe la pranz, dar n-am avut noroc :)))
2. Urasc surprizele ! Sunt obsedata de control, imi place sa stiu intotdeauna ce se intampla sau ce urmeaza sa se intample. Timpul meu este pretios, nu intotdeauna reusesc sa termin tot ce mi-am propus pentru ziua in curs. Daca mai apar si surprize, ziua imi este clar compromisa si urasc asta !!!!
3. Urasc serpii, soparlele de orice fel, gandacii, soarecii si toate taratoarele de pe lume. Acesta este si unul dintre motivele pentru care nu am mers niciodata cu cortul, si nici nu intentionez sa merg vreodata. Fobia mea fata de reptile este atat de mare incat am cosmaruri chiar daca le vad accidental intr-un film.
4. Nu imi fac unghiile si nici nu ma machiez in functie de trenduri. Imi fac unghiile in functie de starea de spirit pe care o am la momentul respectiv, sau pur si simplu cu o oja recent achizitionata. La fel si cu machiajul, nu ma machiez niciodata intr-un anume fel  doar pentru ca se poarta, ci ma machiez asa cum imi sta mie bine.
5. Urasc iarna !  Prefer sa stau la 40 de grade tot anul, reactionez mai bine. Iubesc Sarbatorile de iarna in schimb, insa mi-ar placea sa le petrec intr-un loc cu o clima mai prietenoasa.
6. Culoarea mea preferata este VERDE- TURCOAZ, asa ca am o gramada de lucruri in culoarea asta. Inclusiv farduri :)) Si jumatate din casa este vopsita verde :)))
7. Am rau de inaltime. Nu pot sa privesc in jos de la etajele superioare ale cladirilor, fac atac de panica instantaneu. Cu toate astea, nu am nici o problema cand zbor cu avionul, imi place sa admir peisajul de la geam.


Dau tagul mai departe catre :

1.http://oglindaoglinjoara.blogspot.ro
2.http://www.allthatbeautythings.co
3.http://glamupdoll.blogspot.ro
4.http://www.beautybykleo.com
5.http://ioanadumitrache.ro
6. http://aboutwomenandnotonly.blogspot.ro
7. http://giamakeup.blogspot.ro/
8. http://nuntastilata.blogspot.ro
9.http://www.coltulcameliei.com
10.http://alinabarbumake-up.blogspot.ro
11. http://rainbowsinajar.blogspot.ro
12. http://taitzel-make-up.blogspot.ro
13.http://www.lolasbox.com
14.http://www.frommegwithlove.ro
15.http://deesboudoir.blogspot.ro

Fetele care nu au blog, mi-ar placea sa-mi scrieti cateva lucruri despre voi, nu neaparat 7, in sectiunea de comentarii.


xoxo,

Alina







6 comentarii:

  1. Iti multumesc ca mi-ai acceptat invitatia! :*
    1 si 3 mi se potrivesc de minune si mie, cu o mica exceptie ca eu adooor sa merg cu cortul.

    RăspundețiȘtergere
  2. 1, 2 si 4 mi se potrivesc si mie! Mai ales 1. A fost interesant sa citesc despre tine si am avut placuta surpriza sa vad ca m-ai nominalizat! Multumesc si revin curand cu postarea ^_^ :*

    RăspundețiȘtergere
  3. multuuuu :* il fac...anul asta :))) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici eu nu iubesc taratoarele!!!!
    Am facut si eu acest tag....imi plac postarile acestea personale! :) Dragut!

    http://loredanamanciu.blogspot.ro/2014/10/tag-very-inspiring-blogger-award.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Vrand sa scriu si in lipsa de inspiratie mi-am amintit ca am mai facut un tag la sfarsitul lui septembrie ^_^ este acelasi, nu stiu ce-as putea adauga :* http://glamupdoll.blogspot.ro/2014/09/tag-very-inspiring-blogger-award.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu suport sobolanii si soarecii, deci moor de friiica! Imi vine sa vars daca vad un soricel, am cosmaruri cu ei.... :(

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !