miercuri, 10 decembrie 2014

# beauty blogger # beauty hacks

5 "comori" de pe Pinterest

Hello, glam girls !

Nu stiu daca voi sunteti active pe Pinterest, insa eu petrec saptamanal cateva ore pe-acolo. Nu intru in fiecare zi, dar cand ajung sa ma conectez, mi-e greu sa mai plec de la calculator :)))
Ce-mi place la reteaua asta de socializare e faptul ca e structurata bine, si poti sa cauti doar ce te intereseaza. De la bricolaj la nail-art, toate le gasiti acolo. M-am gandit sa va prezint azi 5 lucruri ingenioase beauty-related pe care le-am descoperit pe Pinterest.


1. Fa-ti propriul dotting tool !

 Daca nu ai un dotting tool, dar iti doresti o manichiura imbulinata, ei bine, afla ca poti sa o ai cu ajutotul altor instrumente : un pix, o scobitoare, sau chiar un bold infipt in guma unui creion functioneaza la fel de bine.

                                                                            sursa

2. Manichiura ombre

Toate ne dorim o manichiura impecabila si deosebita, cu care sa impresionam.Manichiura ombre e tare simpatica, insa cu oja niciodata nu mi-a iesit asa cum imi doream. Am gasit tutorialul asta pe Pinterest si abia astept sa-l testez. Mi se pare mult mai usor de facut. Plus ca asa mai consum si din fardurile pe care nu le folosesc.

3. Salveaza-ti rimelul uscat !

Daca vi s-a uscat rimelul preferat, nu-i nici o drama. Il puteti salva cu cateva picaturi pentru ochi ( gen Visine). Eu mi-am salvat aseara mascara de la Estee Lauder, deci va garantez ca functioneaza.




4.Cum depozitam agrafele ?

Eu sunt o mare consumatoare de bobby-pins, mereu cumpar si in cateva saptamani nu mai gasesc nici una. Mi s-a parut ingenioasa ideea de a le depozita intr-o cutie de tic-tac. Mai trebuie sa tin minte sa le pun la locul lor intotdeauna :)))

                                                                      sursa
5. Linia perfecta de tus

Toate ne dorim linia perfecta de dus, insa e nevoie de indemanare si multe experimente nereusite pana capatam experienta. Cu tutorialul acesta de pe pinterest, e foarte usor sa iti faci un machiaj cat-eye fara prea multa bataie de cap. Comoara !
                                                                       sursa

Aveti pentru fiecare poza si sursa ei, in cazul in care va doriti sa explorati si ate tutoriale.
Sper ca v-a placut postarea mea, astept parerea voastra in sectiunea de comentarii. Daca va doriti ca pe viitor sa mai postez si alte tips & tricks, spuneti-mi  intr-un comentariu ce v-ar placea sa cititi.


xoxo,

Alina

6 comentarii:

  1. asta cu agrafele imi este tare utila..nici eu nu le mai gasesc :)
    dispar in gaura neagra

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte misto dar crede ma ca faza cu scociul pt eyeliner nu e asa misto pus si sus pe pleoapa :D poate doar in coltul extern :)) sigur nu iese la fel la ambii ochi

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place Pinterest, il folosesc de pe telefon ^_^

    RăspundețiȘtergere
  4. E chiar super utila postarea...si eu am Pinterest, insa nu petrec asa mult timp acolo. Imi arunc cate un ochi ocazional, insa stiu ca poate fi o adevarata sursa de inspiratie in legatura cu orice!
    Ingenioasa ideea cu agrafele de par! Despre rimelul uscat stiam ca e ok daca pui si lapte demachiant! Iar unghiutele acelea arata demential! Mercic!
    Pupici! Astept sa vad rezultatul unghiilor tale:P

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare!!! O sa incerc manichiura ombre

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !