marți, 25 noiembrie 2014

# cadouri barbati # cadouri craciun

Seturi de cosmetice -Idei de cadouri (3)


Hello, glam girls !


Fix 30 de zile ne mai despart de Craciun. Miros de brad, zapada afara si nelipsitele cadouri pregatite pentru cei dragi, toate acestea sunt ingredientele unui Craciun de poveste.
Continui astazi postarile despre seturile cadou pe care le gasim in magazine, in speranta ca va vor fi de ajutor, mai ales ca se apropie si Sf Andrei si Mos Nicolae, si toti avem nevoie de inspiratie in alegerea cadoului potrivit. Asadar, va invit sa cititi mai jos despre seturile Impulse, Dove si Dove Man + Care, ce contin, caror tipuri de piele sunt destinate si cat costa.


IMPULSE GLAMOUR GIFT

                                          
Incearca noul deodorant spray Impulse Into Glamour: parfumul cu note de vanilie și cocos, in combinatie cu lime și mosc, iti vor pune in valoare personalitatea debordanta și stilul inconfundabil.
Cu noul deodorant spray Impulse Very Pink, te simti plina de energie, gratie notelor subtile de grapefruit roz, iar miresmele minunate de trandafir iti vor parfuma fiecare clipa.
Setul Impulse Glamour Gift contine o bratara cadou.
Pret recomandat: 13.98 RON



IMPULSE ROMANCE GIFT


                                      


Cu noul parfum Impulse Vanilla Kisses vei adauga stilului tau un “twist” romantic și feminin, gratie notelor delicate de vanilie, piersica și iasomie. Deodorantul spray Impulse Vanilla Kisses te va binedispune ori de câte ori il vei folosi și, astfel, ziua ta va fi presarata cu mici momente de romantism.
Bucura-te de aromele fructate ale noului deodorant spray Impulse Sweet Smile! Notele delicate de para și miresmele florale de iasomie te vor face sa zâmbești in fiecare zi! Cucerește-i pe cei din jurul tau cu un parfum cochet de care te vei reindragosti in fiecare zi!
Setul Romance Gift contine o bratara cadou.
Pret recomandat: 13.98 RON



IMPULSE VERY PINK GIFT
                                 
Bucura-te de aromele minunate ale parfumului Impulse True Love! Notele delicate din acest parfum te vor face sa zâmbești in fiecare zi și sa ii cucerești pe cei din jur cu arome inconfundabile!
Incearca noul deodorant spray Impulse Very Pink și te vei simti plina de energie, gratie notelor subtile de grapefruit și trandafiri. Miresmele minunate de trandafir iti vor parfuma fiecare clipa și iti vor pune in valoare personalitatea debordanta!
Pret recomandat: 24.99 RON


DOVE BEAUTY COLLECTION COMPLETE
Bucura-te de o piele mai frumoasa in fiecare zi cu gelul de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing ce are la baza tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenti de hidratare, imbogatit cu lipide proprii pielii ce hidrateaza pielea in profunzime chiar din timpul dusului.
Formula inovatoare cu DeepCare Complex a laptelui de corp Dove Essential Nourishment hidrateaza pielea uscata si o hraneste in profunzime (Stratum Corneum), lasand-o catifelata si matasoasa.
Sapunul-crema Dove Beauty cu ¼ crema hidratanta si agenti de curatare delicati lasa pielea fina si catifelata si ajuta la pastrarea nivelului optim de hidratare a pielii.
Bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta si o piele a subratului frumoasa cu deodorantul roll-on Dove Original! Formula cu ¼ crema hidratanta si vitamina E ingrijeste delicat pielea subratului, lasand-o fina si catifelata!
Samponul Dove Intense Repair curata si ingrijeste parul degradat. Are la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajuta la refacerea proteinelor, reparand firul de par la nivel celular in doar doua saptamani*. Bucura-te de un par mai puternic** si mai stralucitor cu Dove.
*Dupa 5 spalari, folosind sampon si balsam Dove Intense Repair, comparativ cu un sampon obisnuit
**Sampon si balsam Intense Repair vs sampon obisnuit

Setul Dove Beauty Collection Complete include o geanta alba pentru cosmetice cadou.
Pret recomandat: 68.49 RON

DOVE SHEA BUTTER COLLECTION 

    
  Gelul de dus nutritiv Dove Purely Pampering Shea Butter and Vanilla iti ofera rasfatul suprem in timpul dusului. Bucura-te de o senzatie de inviorare si o piele hidratata si ingrijita gratie combinatiei cremoase cu unt de shea si formulei cu Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenti de hidratare si lipide proprii pielii. Parfumul fin de vanilie iti ofera o senzatie de echilibru.
Deodorantul antiperspirant spray Dove Silk Dry cu ¼ crema hidratanta si vitamina E ofera protectie 48h impotriva transpiratiei si ingrijeste delicat pielea subratului. Pentru o piele a subratului frumoasa si catifelata, alege Dove!
Crema de maini Dove Purely Pampering hidrateaza pielea datorita combinatiei bogate de crema nutritiva cu unt de shea. Formula speciala cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei bogat in acizi grasi Omega-6 – hraneste pielea in profunzime (Stratum Corneum). Pentru maini fine si catifelate.
Samponul si balsamul Dove Nourishing Oil Care sunt create special pentru a patrunde la nivel celular. Datorita formulei lejere ce are la baza complexul NUTRI-OILS cu ulei de argan, migdale si nuca de cocos, samponul curata si ingrijeste parul uscat, iar balsamul il descurca si il ingrijeste. Gama Dove Nourishing Oil Care hraneşte parul uscat şi imblanzeşte firele rebele cu pana la 100%.*
*Sampon si balsam Dove Nourishing Oil Care vs sampon obisnuit
Setul Dove Shea Butter Collection include o geanta alba pentru cosmetice cadou.
Pret recomandat: 67.39 RON



DOVE COCONUT COLLECTION

                                    
 
Gelul de dus nutritiv Dove Purely Pampering Coconut Milk and Jasmine Petals iti ofera rasfatul suprem in timpul dusului. Bucura-te de o senzatie de armonie si de o piele hidratata si ingrijita datorita combinatiei cremoase cu extract de lapte de cocos si formulei cu Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenti de hidratare si lipide proprii pielii. Parfumul imbietor de iasomie iti inspira o stare placuta de relaxare.
Lotiunea de corp Dove Purely Pampering Coconut Milk with Jasmin Petals, potrivita pentru toate tipurile de piele, contine lapte de cocos si parfum imbietor de iasomie. Formula speciala cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei esential bogat, hraneste pielea in profunzime (Stratum Corneum) si o lasa fina si placuta la atingere.
Samponul Dove Color Repair este creat special pentru a patrunde la nivel celular. Curata si ingrijeste parul, iar formula COLOUR REVITALISER™ mentine culoarea stralucitoare a parului vopsit pana la 10 saptamani*.
*Sampon si balsam Dove Colour Repair vs sampon obisnuit
Setul Dove Coconut Collection include o geanta alba pentru cosmetice cadou.
Pret recomandat: 51.73 RON




DOVE PISTACHIO COLLECTION 

Bucura-te de o piele mai frumoasa in fiecare zi cu gelul de dus Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia.
Cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, te invaluie intr-o spuma cremoasa ce-ţi rasfaţa simţurile. Formula cu Nutrium Moisture, un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, iţi ingrijeste si iti hidrateaza pielea in profunzime, chiar in timpul duşului.
Lotiunea de corp Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia, potrivita pentru toate tipurile de piele, contine extract de fistic şi parfum fin de magnolie ce iti invaluie simturile. Formula inovatoare cu DeepCare Complex – un amestec unic de nutrienti proprii pielii si ulei esential bogat, hidrateaza pielea uscata si o hraneste in profunzime (Stratum Corneum).
Descopera bucuria de a purta culorile care iti scot in evidenta frumusetea naturala! Deodorantul antiperspirant spray Dove Invisible Dry cu ¼ crema hidratanta si vitamina E este primul deodorant dovedit ca nu lasa urme pe 100 de culori. Bucura-te de protectie antiperspiranta eficienta si o piele a subratului catifelata cu deodorantul Dove Invisible Dry!
Setul Dove Pistachio Collection include o geanta alba pentru cosmetice cadou.
Pret recomandat: 48.78 RON

DOVE BEAUTY COLLECTION ESSENTIAL 
                                             
                    
Bucura-te de o piele mai frumoasa in fiecare zi cu gelul de dus nutritiv Dove Deeply Nourishing, ce are la baza tehnologia inovatoare Nutrium Moisture™ - un amestec unic de agenti de hidratare imbogatit cu lipide proprii pielii ce hidrateaza pielea in profunzime chiar din timpul dusului (Stratum Corneum).
Formula inovatoare cu DeepCare Complex din laptele de corp Dove Essential Nourishment hidrateaza pielea uscata si o hraneste in profunzime (Stratum Corneum), lasand-o catifelata si matasoasa.
Pentru o piele a subratului frumoasa si protectie antiperspiranta eficienta, foloseste deodorantul roll-on Dove Original! Formula cu ¼ crema hidratanta si vitamina E ingrijeste delicat pielea subratului.
Setul Dove Beauty Collection Essential include o geanta alba pentru cosmetice cadou.
Pret recomandat: 48.79 RON



DOVE PISTACHIO OIL COLLECTION

Bucura-te de o piele mai frumoasa in fiecare zi cu gelul de dus Dove Purely Pampering Pistachio Cream & Magnolia. Cu extract de fistic şi parfum fin de magnolie, te invaluie intr-o spuma cremoasa ce-ţi rasfaţa simţurile. Formula cu Nutrium Moisture, un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, iţi ingrijeste si iti hidrateaza pielea in profunzime, chiar in timpul duşului.
Rasfata-ti pielea cu ueliul hranitor de corp Dove Purely Pampering Pistachio si Magnolia in editie limitata. Cu extract de fistic, parfum fin de magnolie si o formula lejera, uleiul de corp Dove se absoarbe rapid in piele si o hraneste in profunzime (Stratum Corneum), lasand-o fina si catifelata la atingere.
Setul Dove Pistachio Oil Collection include o geanta alba pentru cosmetice cadou.
Pret recomandat: 48.93 RON


Ofera-i partenerului tau ingrijirea superioara a pielii cu setul-cadou DOVE MEN EXTRA FRESH (contine sapun-crema, gel de dus si deodorant antiperspirant spray).
   
                                         
Gelul de dus Dove Men+Care Extra-Fresh ofera ingrijire superioara pielii si o senzatie de prospetime de durata, gratie tehnologiei Micro Moisture™. Aceasta actioneaza impotriva pielii uscate mai bine decat gelurile de dus obisnuite, prin formula cu agenti de ingrijire in combinatie cu agenti de curatare eficienti.
Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Extra Fresh asigura protecţie eficienta impotriva transpiraţiei. In plus, tehnologia unica cu ¼ agenţi de hidratare, protejeaza pielea subraţului impotriva iritaţiilor.Datorita formulei speciale, hidratante, sapunul Dove Men+Care nu usuca pielea asa cum fac sapunurile obisnuite si ofera o senzatie de confort pielii chiar si dupa barbierit, fiind recomandat atat pentru corp cat si pentru fata.
Dove Men+Care: Specialist in ingrijirea barbatului modern.
Setul Dove Men Extra Fresh include o geanta de cosmetice cadou.
Pret recomandat: 31.00 RON

Care va tenteaza ?


XOXO,

Alina


6 comentarii:

  1. Impulse very pink miroase absolut superb <3 am spray'ul care persista foarte mult pe piele. l-am folosit peste antiperspirant chiar :)) pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat nici unul, decat cele de odinioara, i le furam mamei.

      Ștergere
  2. de cate ori vad Impulse imi aduc aminte de ala cu Spice Girls :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Impulse! Parfumul tineretii mamei mele ;) un mare plus pentru cat sunt de ieftine!
    Despre Dove n-are rost sa spun cat de mult imi plac sampoanele, mastile de par, gelurile de dus ♡
    Kisses from Http://glamupdoll.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Impulse <3! Mama si acum il foloseste si a gasit unele in ambalajele vechi!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am tot vazut aceste seturi...Sunt chiar ok, nu dai gres!
    Mie nu-mi vine sa cred ca vine Craciunul! Doamne, in curand trebuie sa verific ce am facut anul asta si ce imi doresc pentru la anu...

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !