miercuri, 8 octombrie 2014

# cheap & chic # dupe

Tanamera by Marcman

Hello, glam girls !

Cand ai un buget limitat si-ti doresti toate parfumurile de pe lume, cum procedezi ? In mod evident, cauti o alternativa mai ieftina. Insa, dupa cum ne-am obisnuit , de multe ori parfumurile accesibile nu sunt la fel de persistente/ reusite ca si cele high- end. Pana nu demult si eu credeam acest lucru, insa recent mi-am schimbat radical opinia, si am sa va povestesc un pic si despre parfumul si setul de cosmetice care au reusit sa ma convinga.


Despre Marcman am aflat de la o prietena, cand, povestindu-mi ce parfum wow si ce mult rezista, am intrebat ce parfum este, ce brand and so on. Cum nu sunt usor de convins, mi-am procurat un set de cosmetice, orientandu-ma dupa aromele prezentate pe site-ul Marcman . Am decis sa testez "30- Tanamera", un parfum cu note de mandarina, cuisoare, ylang-ylang, mango, vanilie, paciuli, ambra ( notele sunt identice ca cele ale parfumului Jungle L`Elephant by Kenzo). Setul Tanamera este format din : parfum 20ml, lotiune de corp 130ml si gel de dus 200ml, toate cu aceeasi aroma.

In mod normal , primul testat a fost parfumul. Desi l-am primit in ultimele zile de vara, mi s-a parut destul de greu de purtat si am asteptat vreme mai racoroasa sa ma pot bucura de el. Miroase identic cu Jungle L`elephant, persista undeva la 6 ore pe piele, iar pe haine mirosul ramane cu zilele. M-a impresionat si cucerit, este un parfum foarte reusit.





Parfumurile mai sunt disponibile si in varianta slim-line , de 15 ml. Acestea mi se par minunate pentru calatorii sau pentru a fi purtate in geanta zi de zi.
 
Lotiunea de corp nu este grasa, are o textura usoara, hidrateaza pielea si o lasa catifelata. Avand aceeasi aroma ca si parfumul aceasta ajuta ca parfumul sa reziste mai mult pe piele daca le folositi impreuna.
Gelul de dus contine extracte de frunze de maslin, galbenele, musetel si nalba. Curata delicat pielea, nu o usuca si o parfumeaza placut. Mirosul sau rezista pe piele undeva la 1-2 ore.

Ma bucur sa gasesc cosmetice de calitate la preturi rezonabile, si mai mult de atat si ambalaje atragatoare si servicii de calitate.

Ca si companie, Marcman a luat fiinta in 2002. Pentru crearea parfumurilor acestia colaboreaza cu un laborator din Franta, din regiunea Grasse ( de unde se aprovizionaza mai toate casele de parfumuri). La inceput gama lor de parfumuri cuprindea doar 14 arome, in prezent numarul acestora ajungand la 90. Comercializeaza parfumuri si cosmetice pentru femei si barbati, cat si parfumuri orientale. Mai multe despre companie cat si magazinul online descoperiti pe www.marcman.ro



XOXO,

Alina

5 comentarii:

  1. Si eu am un set caruia inca nu i-am facut review. Nu stiu cum sa procedez, mi-e rusine ca am intarziat atat cu review-ul dar efectiv nu suport mirosul acela :((... Miroase ca parfumurile de prin anii '89. Ceva fff puternic dar deloc modern. Nu stiu cum sa ma exprim :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Am solicitat si eu cateva mostre de parfum de la ei si unele chiar mi-au placut , sunt in atentia mea .

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !