marți, 14 octombrie 2014

# benzi ceara # benzi depilatoare

Epilatul acasa. Ce produse alegi ?

Hello, glam girls !




Epilatul acasa este de multe ori o munca dificila, insa multe dintre noi o prefera din diverse motive.
Gandeste-te ce ar insemna sa te epilezi acasa: ai economisi o multime de bani, nu ar mai trebui sa-ti faci griji pentru  programarile facute cu o saptamana inainte, la situatiile de urgenta cand trebuie sa apelezi la lama, etc etc ... daca iti insusesti tehnica potrivita si ai produsele pentru epilat potrivite, te poti epila si acasa la fel de bine ca la salon. Din ce in ce mai multe femei se indreapta catre aceasta modalitate de epilare, pentru a economisi timp si mai ales bani.

Epilatul acasa se poate face cu o ceara de epilat traditionala (care se incalzeste) sau cu benzi de epilat (ceara rece).Ambele procedee au avantaje si dezavantaje: dureaza mai mult pana te poti epila ca o specialista cu ceara traditionala, dar ceara calda este mai eficienta fata de benzile de epilat.   ( si va spun asta din experienta) In schimb, benzile de epilat sunt mai usor de utilizat si mai bune pentru situatiile in care trebuie sa ajungi la o petrecere sau la plaja intr-un timp foarte scurt.
Cel mai bine este sa-ti cumperi ambele tipuri de produse pentru epilat si sa vezi cu care din ele te descurci mai bine. Sau, mai bine, le poti folosi in paralel, in functie de zona pe care te epilezisi de timpul pe care il ai la dispozitie.
Pentru ceara calda, vei avea nevoie de cateva accesorii pentru epilat: spatula pentru ceara, dar si ajutoare pentru indepartarea parului nedorit: benzi pentru epilat sau hartie.
Ceara de epilat la domiciliu trebuie sa fie de cea mai buna calitate, la fel de buna (sau chiar mai buna) ca la salon. Astfel, nu vei avea probleme cu iritatiile, inrosirea sau cu ruperea firului de par in timpul epilarii.
Dupa ce te epilezi, este esential sa iti protejezi pielea si sa indepartezi ceara ramasa pe piele cu un ulei dupa epilat. Pielea este sensibila dupa epilare si are nevoie de calmant pentru a-si reface bariera naturala, pentru a se calma orice iritatie si pentru a se mentine hidratata. Aplicand uleiul pentru epilat, vei reusi sa te bucuri de o piele fina, hidratata si catifelata imediat dupa epilare.
Beauty Class Center comercializeaza produse bune si accesibile ca si pret, in portofoliul lor gasim brandul precum Emmeci, care este numarul din punct de vedere calitativ in domeniu .Aceste produse se folosesc si in saloanele profesionale si, cu ajutorul acestora, vei reusi sa te epilezi la fel de bine si de comod precum la salon, dar mai ieftin. In plus, poti sa alegi dintre diferite tipuri de ceara rece sau traditionala, ceara imbogatita cu substante nutritive si hidratante precum mierea sau aloe vera.
Niciodata nu a fost mai simplu, ieftin si placut sa te epilezi acasa. Cu ajutorul produselor de la Beauty Class Center, vei avea o piele de invidiat pana la 4 saptamani.
Ce fel de sortimente de ceara ai incercat si cum preferi sa te epilezi  acasa, cu ceara calda sau cu benzi?


xoxo, 

Alina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Your comments make me happy !