marți, 14 octombrie 2014

# bucharest events # colectiv

Am fost la Colectiv ! Si am un cadou pentru voi !

Hello, glam girls !

Vineri am mers in Colectiv pentru a participa impreuna cu Irina (Oglinda Oglinjoara ) la petrecerea de lansare a brandului Okapi Tati. Trebuie sa recunosc faptul ca a fost prima mea experienta intr-un club de genul, insa experienta a fost una misto si chiar am s-o repet. 
As a funny fact, numele clubului a starnit ceva controverse in grupul meu de cunostinte, pana si soferul de taxi care m-a dus la club m-a intrebat : " Ce-i, domne, Colectivul asta ? " I-am explicat cum sta treaba, cu toate ca banuia si el , ca doar n-aveam sapa la mine ( pentru cei mai mititei, Colectivul sau C.A.P. inainte de `89 insemna " cooperativa agricola de productie"). Dar, la Colectiv in 2014 si-n anii ce vor urma, nu dam cu sapa, dam cu evenimente misto, cu atmosfera de petrecere si alte chestii de genul. In fiecare week-end sunt petreceri , de obicei vreo 3 , iar la fiecare participa artisti celebri sau in drum spre celebritate. 
La Okapi Tati, pe scena Colectiv au urcat Grasu XXLGuessWhoMaximilianMitza (Agresiv), Spike, Junky, Mefx și Dj Oldskull, care a sustinut  warm-up și after-party. Invitațiau fost si Zhao, ALAN & KEPA și Dj Undoo.




                            Credit foto : Adrian Scutariu www.facebook.com/adrianscutariufotograf

 Daca vreti sa vedeti ce-ati pierdut, mai multe imagini gasiti pe pagina de Facebook Colectiv.
Petrecerea a fost super- misto, vedeti si-n imagini cum ne-am distrat, am dansat toata seara cum n-am mai facut-o de ceva vreme.Am ramas placut surprinsa de club, oamenii de acolo se straduiesc sa va ofere weekenduri frumoase. Mi-a placut ca este curatenie, mai curat decat in multe cluburi bucurestene si mi-a mai placut ca preturile sunt destul de prietenoase ( mai ieftin ca-n Centrul Vechi :))) ).

Week-endul acesta sunt doua evenimente in Colectiv :
Vineri: Inregistrat in Romania #3
Detalii: http://www.colectiv.ro/event/inregistrat-in-romania-3/
Sambata: RE:ACTIV Balkanik edition cu DJ Kobayashi (rezident Balkanbeat Londra), Matze, Instrinsec si Leo


La final de articol, am o mica surpriza pentru voi, am de oferit o invitatie la evenimentul de vineri " Inregistrat in Romania " .  Daca va doriti sa mergeti, lasati-mi un comentariu  in care sa-mi spuneti de ce va doriti sa mergeti la eveniment si o adresa de mail / facebook unde va pot contacta pentru a va inmana invitatia, iar joi, 16.10.2014 am sa aleg cel mai inspirat comentariu.

xoxo, 

Alina 

2 comentarii:

Your comments make me happy !