vineri, 31 octombrie 2014

# baza matifianta # baza ten

Primer matifiant pentru fata Just Cosmetics

Hello, glam girls !

Cand ai tenul gras, machiajul poate fi un cosmar. Daca atunci cand iesi pe usa arati impecabil, in urmatoarele ore te poti transforma intr-un globulet daca nu-ti alegi produsele potrivite tipului tau de ten. Mult timp nu am considerat ca e necesar sa folosesc un primer matifiant pentru fata, insa urmarind pe Youtube diversi make-up artisti am inteles importanta acestuia.
Cum imi este mai usor sa cumpar online, am analizat un pic site-urile de pe care cumpar frecvent si m-am oprit la primerul matifiant Just Cosmetics de la produsecosmetice.ro . Dupa cum stiti, mai am cateva produse de la ei si am fost multumita de serviciile lor, asa ca am plasat comanda.

Odata ajunsa in mainile mele, am incercat sa ma documentez un pic despre produs, dar informatiile sunt destul de putine despre acesta.


Ce spune producatorul:
" Baza de machiaj de inalta calitate care acopera cu succes porii dilatati si reduce aparitia liniilor fine pe intreaga suprafata a fetei;
 Un produs de make up ce matifiaza si te ajuta sa obtii o finisare perfecta a intregului machiaj.;
 Se aplica si se intinde precum o crema pe toata fata, inaintea aplicarii fondului de ten;
 Nu este recomandat tenului extrem de uscat."

Parerea mea :

Dupa cum ii spune si denumirea, primerul de la Just Cosmetics este un produs care promite sa matifieze tenul si sa asigure o baza ideala pentru machiaj. Are consistenta unui gel incolor, si vine ambalat intr-un recipient din sticla cu pompita, fapt ce-l face usor de folosit . Cantitatea de produs din recipient este de 35ml. L-am folosit cu mai multe tipuri de fond de ten - spuma, crema, lichid - si s-a comportat destul de ok. Reduce aspectul dilatat al porilor cam cu 30% as spune , si prelungeste durata de matifiere a tenului cu 2-3 ore. Per ansamblu mi se pare un produs destul de ok, avand in vedere raportul calitate/ pret. Este disponibil pe produsecosmetice.ro si costa aproximativ 50 lei.

2 comentarii:

  1. foarte interesant, si eu sunt in cautarea unei baze bune matifiante.....greu de laes avand in vedere cate produse sunt disponibile de vanzare pe piata

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant si imi place sa ajuta la matifiere. Stiam de o baza de la Sephora, insa am inteles ca nu matifiaza prea bine. Dar stii cum e...nu stii pana nu incerci! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !