marți, 7 octombrie 2014

# burete fond de ten # burete machiaj

Perfect Blending Sponge by Make-Up Studio

Hello, glam girls !!

Trebuie sa recunosc faptul ca mult timp mi-am aplicat fondul de ten cu degetele. Urmatoarea etapa a fost aplicarea cu pensulele, mai intai cu cea plata, care nu m-a incantat deloc, pe urma cu o pensula stipple, dar aceasta metoda mi se pare destul de migaloasa, trebuie sa lucrezi putin pentru a obtine un aspect bun.
Vedeam pe piata diversi buretei de machiaj, de la cei clasici triunghiulari pana la cei care au cucerit blogosfera si youtube-ul cu formele revolutionare, si curioasa din fire, mi-am propus sa achizitionez unul.
N-am vrut sa astept o luna de zile sa-mi comand de pe site-urile de afara, si-am descoperit pe site-ul produsecosmetice.ro acest buretel de la Make-up Studio, un brand pe care-l cunosc ( mai am un fond de ten de la ei ), prin urmare l-am luat acasa.
Site-ul acesta ( produsecosmetice.ro ) il cunosc de ceva timp, dar a fost prima mea comanda la ei si trebuie sa va mentionez ca am fost foarte multumita de promptitudinea si calitatea serviciilor lor. Produsele mi-au ajuns repede si au fost ambalate impecabil, si-am primit cadou cateva mostre ale unor produse pe care le comercializeaza.

Revenind la buretele Make-up Studio , producatorul spune despre acesta :
* Acest produs atractiv are o forma inovatoare si practica, fiind instrumentul perfect pentru aplicarea, uniformizarea fondului de ten si a produselor de camuflaj;
* In plus, este foarte usor de curatat. Fara indoiala, un must have!
* Inainte de folosire, este indicat ca buretelul sa fie umezit;
* Cu partea lata a acestuia se aplica fondul de ten pe frunte, obraji si gat;
* Partea ascutita este ideala pentru zone inguste, precum narile sau coltul ochilor;
* De asemenea, este potrivit si pentru aplicarea produselor de camuflaj sub ochi.  





Cum spune si producatorul, buretelul trebuie umezit inainte de a-l folosi pentru ca acesta sa nu absoarba mult fond de ten. Are o textura densa si-si mareste volumul in contact cu apa.
Am aplicat cu el atat fond de ten cat si concealer, ambele aplicate cu miscari de tapotare. Aspectul machiajului m-a multumit deplin, n-am mai folosit altceva in ultima luna de cand il detin. Nu incarca fata, chiar daca alegi sa aplici mai multe straturi de fond de ten.
 Se curata foarte usor, atat cu lotiune micelara, cu produse speciale pentru curatat pensule, cat si cu sapun antibacterian.Nu si-a stricat forma, nu s-a rupt, desi l-am intensiv. Costa 52 lei si-l gasiti aici .Il consider cea mai buna investitie in materie de accesorii  pentru machiajul fetei.

xoxo,

Alina

5 comentarii:

  1. Cred ca mi-ar lua ceva timp ca sa ma obisnuiesc cu el , invatata tot cu degetelele .... sa simt la mana .... ( si ca o paranteza , are o forma ciudata :)) ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, forma e mai " ciudata" insa e conceput astfel pentru a putea aplica mai usor fondul de ten( cu partea inferioara pe zonele mari ) si cu zona superioara pe zonele mai dificile( pe langa nas). De asemenea, cu zona superioara poti aplica si concealerul.

      Ștergere
  2. De multe ori am citit ca ramane patat, asa-i?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, mie nu mi s-a intamplat pana acum. Pozele sunt facute dupa ce l-am folosit timp de o luna, si crede-ma, l-am folosit destul. Daca aveam dificultati in a indeparta fondul de ten de pe el, foloseam un sapun antibacterian( Protex) si nu mai ramanea nici o urma de fdt.

      Ștergere
  3. eu am ceva no name si sunt multumita de el, nu spun ca nu l-as incerca si pe acesta sa vad care este diferenta..:)

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !