miercuri, 3 septembrie 2014

# colectie noua # cosmetice ieftine

Noutati de toamna de la Essence

Hello, glam girls !

A venit toamna si odata cu ea incep sa apara si colectiile noi de cosmetice. Essence lanseaza doua noi colectii, PURE SKIN si MY SKIN. Cateva cuvinte despre fiecare produs va asteapta mai jos :

ESSENCE MY SKIN

Ingrijirea perfecta pentru orice tip de piele cu ajutorul gamei essence my skin! Incepand cu luna August 2014, gama my skin va ofera produse noi, cu formule imbunatatite si un design cool. Produsele, special create pentru a satisface nevoile celor trei tipuri de piele, iti vor curata si rafata pielea! Ambalajele in culori fresh turcoaz, ros si violet, te ajuta sa selectezi cu usurinta tipul de produs si sunt inspirate din nuantele combinatiilor inovatoare de fructe si plante, din compozitia produselor :

lamaie & castravete pentru pielea normala
Extractul de lamaie si sucul de catravete ofera prospetime si netezime pielii

rodie & bambus pentru pielea uscata
Extractul de rodie face pielea catifelata iar extractul de bambus ajuta la hidratarea pielii.

lychee & struguri pentru pielea mixta
Extractul de lychee si uleiul de seminte de struguri iti rasfata pieliea si ofera un aspect stralucitor
Toate produsele din gama my skin sunt testate dermatologic si nu contin silicon si parabeni. 



essence my skin caring cleansing wipes     
 
Servetele pentru demachiere si ingrijire, foarte practice.Datorita formulei fara alcool si fara parabeni, poti indeparta urmele de machiaj rezitent la apa cu usurinta, nu usuca pielea. Ingredientele speciale, uleiul de migdale, rodie si extractul de bambus ofera o piele matasoasa si neteda.
Pret: 8.50 ron*





essence my skin mattifying cream   
                                      
Iti doresti un ten perfect mat? Aceasta crema cu formula usoara, ce se absoarbe rapid, a fost special creata pentru nevoile tenului mixt. Formula valoroasa, imbogatita cu extract de lychee  si ulei din seminte de strugurematifiaza zona T. Aplica in fiecare dimineata si seara, pe fata si decolteu, dupa rutina de curatare. Poate fi folosita si ca baza pentru machaij. Fara coloranti.
Pret: 13.00 ron*

essence my skin mattifying cleansing gel  
                           

Pentru o piele echilibrata! Gel delicat pentru curatare si matifiere. Combinatia de extract de lychee, ulei din samburi de strugure si pantenol netezeste pielea, curata in profunzime si matifiaza. Pentru un rezultat bun, aplicati gelul pe fata umeda, masati pentru a crea o spuma delicata si clatiti cu apa. Fara coloranti.
Pret: 12.20 ron*




essence my skin intensively caring cream 
                      
Gata cu pielea uscata! Formula imbunatatita cu ulei din samburi de piersica, untul de shea si vitamina E, dar si extractul de rodie si de bambus ofera hidratare intensa si protejeaza pielea de uscare. Pielea ta va fi rasfatata fara senzatia de ten uleios, va arata matasoasa, neteda si luminoasa! Aplica crema in fiecare dimineata si seara, pe fata si decolteu, dupa rutina de curatare. Poate fi folosita si ca baza de machiaj. Fara coloranti.
Pret: 13.00 ron*

essence my skin mattifying cleansing gel  
                           

Pentru o piele echilibrata! Gel delicat pentru curatare si matifiere. Combinatia de extract de lychee, ulei din samburi de strugure si pantenol netezeste pielea, curata in profunzime si matifiaza. Pentru un rezultat bun, aplicati gelul pe fata umeda, masati pentru a crea o spuma delicata si clatiti cu apa. Fara coloranti.
Pret: 12.20 ron*


essence my skin mattifying cleansing wipes         
                 

Servetele pentru demachiere, matifiere si ingrijire. Indeparteaza eficient impuritatile si urmele de machiaj. Formula delicata, cu extract de lychee, ulei din seminte de strugure si alantoina, hidrateaza pielea uscata si matifiaza zona T a tenului mixt. Formula delicata fara alcool si fara parabeni special dezvoltata pentru pielea sensibila din jurul ochilor.
Pret: 8.50 ron*

essence my skin deeply moisturizing paper mask

Masca intens hidratanta pentru fata. Usor de utilizat, calmeaza tenul intr-o clipa! Formula imbogatita cu extract de migdale si glicerina, hidrateaza pielea, aceasta devine matasoasa datorita ulei de macese si extractului de castraveteIata cum funcitoneaza: mai intai curatati tenul cu ajutorul gelului pentru curatare essence my skin soft cleansing gel , pozitionati masca deja impregnata cu produs pe fata si fixati-o cu ajutorul degetelor. Lasati masca sa actioneze timp de aproximativ 10-15 minute. Indepartati masca. Masati cu delicatete produsul ramas pe fata. Folositi de maxim 2 ori pe saptamana. Nu se reutilizeaza.
Pret: 5.80 ron*

essence my skin moisturizing cream                                       

Piele de matase! Crema pentru ten normal, se absoarbe rapid si hidrateaza profund. Extractul de lamaie si sucul de castravete ofera un plus de prospetime iar formula speciala cu unt de shea lasa o piele catifelata. Aplicati in fiecare dimineata si seara, pe fata si decolteu, dupa rutina de curatare. Se poate folosi ca baza de machiaj. Fara coloranti.
Pret: 13.00 ron*


essence my skin refreshing cleansing wipes  

Un plus de prospetime! Sevetele pentru demachiere si reimprospatare, foarte practice, inlatura murdaria si machiajul rezistent la apa, ofera prospetime tenului obosit. Formula specialafara alcool si fara parabeni – nu iti susuca pielea, ofera un plus de prospetime datorita combinatiei de ulei de lamaie, extractului de catravete si pantenol-ului.
Pret: 8.50 ron*                 


ESSENCE PURE SKIN 
Ingrijire permanenta si distractie in acelasi timp, cu ajutorul gamei de produse pure skin de la essence.



Produse special create pentru tenul cu probleme, ofera tot ceea ce ai nevoiecuratare, ingrijire si acoperirepentru ca pielea ta sa arate perfect, curata si luminoasa. Datorita formulei eficiente si a complexului CLEARDERM testat dermatologic, ce contine acid salicilic, zinc PCA si a altor proprietati antibacteriene, zonele cu probleme si cu impuritati nu mai au nicio sansa! Ingredientele speciale, cum ar fi alantoina si bisabolul relaxeaza si calmeaza pielea stresata. Produsele din gama pure skin au efect anti-inflamator, de curatare si netezire, te ajuta sa scapi de cosuri si de punctele negre pentru totdeauna. Produsele din gama pure skin sunt usor de utilizat, pielea ta va fi rasfatata, curata si luminoasa


 essence anti-spot micro peeling
Gel special creat pentru tenul cu probleme, ce curata in profunzime, datorita micro particulelor ce inlatura cu delicatete celulele moarte ale pielii. Reimprospateaza tenul. Formula eficienta, cu Complexul CLEARDERM, lupta impotriva impuritatilor si ofera un aspect mat, neted. Beneficiile sistemul pure skin au fost  demonstrate de dermatologi. Utilizati o data pe zi. Masati usor, cu miscari circulare, pe pielea umeda si clatiti bine.
Pret: 13.20 ron*

 essence pure skin purifying face strips          
Benzi pentru curatarea profunda a fetei, imbunatatesc textura pielii. Indeparteaza eficient si rapid punctele negre de pe barbie si frunte. Cu un parfum subtil si o cantitate suficienta de produs, curata porii, inlatura impuritatile si sebumul – nu fac niciun compromis. Aplica pe fata umeda si curata, apasa usor cu degetele, asteapta si indeparteazaacum pielea ta este curata! Beneficiile sistemul pure skin au fost  demonstrate de dermatologi.
Pret: 8.80 ron*

 essence pure skin purifying nose-strips
 Benzi de curatare profunda pentru nas, indeparteaza repede si eficient punctele negre de pe nas si excesul de sebum. Aplica pe pielea umeda, apasa usor cu ajutorul degetelor, asteapta si indeparteazaacum toate impuritatile au disparut! Beneficiile sistemul pure skin au fost  demonstrate de dermatologi.
Pret: 8.80 ron*

 essence pure skin anti-spot 4in1 cream wash      
Produs de curatare multifunctional! essence pure skin anti-spot 4in1 cream wash  se poate utiliza pentru curatarea zilnica, peeling, masca. 4 beneficii: curatare profunda, inchide porii, matifiaza, lupta impotriva petelor si a punctelor negre. Beneficiile sistemul pure skin au fost  demonstrate de dermatologi.
Pret: 13.20 ron*

 essence pure skin anti-spot wash gel
Gel pentru curatare profunda, indeparteaza instantaneu impuritatile, urmele de machiaj si excesul de sebum potrivit pentru utilizare zilnica datorita formulei delicate. Utilizati zilnic, dimineata si seara, dupa rutina de curatare. Beneficiile sistemul pure skin au fost  demonstrate de dermatologi.
Pret: 12.20 ron*


 essence pure skin SOS spot killer
Ajutorul de urgenta impotriva acneei, formula inovatoare in doi pasi, cu Complexul CLEARDERM, lupta eficient impotriva punctelor negre. Reduce petele,ajuta eficient la curatarea tenului. Agitati bine inainte de utilizare. Aplicati pe zonele afectate, dupa rutina de curatare a tenului. Lasati peste noapte, dimineata clatiti bine. Beneficiile sistemul pure skin au fost  demonstrate de dermatologi.
Pret: 17.10 ron*

 essence pure skin toner & powder  
          
Formula inovatoare cu pudra matifianta, ideala pentru ritualul de curatare a pielii. Lupta eficient impotriva petelor si a punctelor negre, imbunatateste textura pielii si matifiaza. Pur si simplu agita si aplicapentru un aspect perfect mat si curat! Beneficiile sistemul pure skin au fost  demonstrate de dermatologi.
Pret: 12.20 ron*

 essence pure skin anti-spot moisturizer
Pielea  cu impuritati are nevoie de ingrijire delicata, non-uleioasa si hidratare intensa. Crema delicata, hidratanta, eficienta datorita complexului CLEARDERM, nu ofera doar hidratarea ideala, dar lupta si impotriva impuritatilor, petelor si punctelor negre, matifiaza si imbunatateste calitatea pielii. Beneficiile sistemul pure skin au fost  demonstrate de dermatologi.
Pret: 12.90 ron*

 essence anti-spot BB cream
Special creata pentru tenul cu probleme, un produs cu trei functii: ingrijeste tenul, il protejeaza impotriva actiunii soarelui - are SPF10, si ofera un aspect natural. Crema usoara se absoarbe usor si ofera un aspect mat, pudrat, in acelasi timp hidrateaza pielea. Formula cu Complexul CLEARDERM, ce lupta impotriva impuritatilor si indeparteaza excesul de sebum. Textura delicata, imbunatateste calitatea pielii. Beneficiile sistemul pure skin au fost  demonstrate de dermatologi. Aplicati dupa rutina de curatare.
Pret: 20.40 ron*

Acestea sunt produsele nou lansate de Essence. trebuie sa recunosc ca pe mine ma tenteaza gama pure skin, daca am sa le gasesc la rafturi, o sa  acord o sansa catorva produse. 


xoxo, 


Alina

5 comentarii:

  1. Drept sa spun toate ma tenteaza, imi place sa fac noi incercari si chiar nu am niciun produs essence, e musai sa imi cumpar si eu cate ceva. Multumesc de prezentare :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce de noutati! Servetelele umede par tentante , kisses!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma tenteaza mult lotiunea tonica pentru tenul gras si gelul de curatare :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Plasturii pentru puncte negre si masca intens hidratanta, imi fac cu ochiul.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !