duminică, 14 septembrie 2014

# crema fata # crema hidratanta

Ivatherm Hydrating Face Cream Spf 20

Hello, glam girls !


Chiar daca vara a trecut, asta nu inseamna ca trebuie sa scoatem din rutina de ingrijire sau make-up produsele cu SPF. Am mai vorbit in articolele precedente despre importanta protectiei solare in toate anotimpurile, despre ajutorul pe care ni-l ofera acestea in lupta impotriva imbatranirii pielii.

Va vorbesc astazi despre crema de fata pe care o folosesc dimineata, un produs dermatocosmetic romanesc 100 %. Ivatherm Hydrating Face Cream SPF 20, pe numele ei comercial, este o crema destinata tenului sensibil, bogata in polifenoli si flavonoide.


Ce spune producatorul : 

"Tealine® - bogat in polifenoli si flavonoide are rol protector atat pe termen scurt (impotriva arsurilor), cat si pe termen lung (protectia ADN–ului celular). Acest compus are un rol important in lupta impotriva radicalilor liberi.
Untul de Karité (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea si nutritia pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare. Prin continutul in fitosteroli are rol antiinflamator cu reducerea eritemului si pruritului si rol cicatrizant.
Uleiul de masline asigura aport de acizi grasi esentiali, vitamine si antioxidanti care contribuie la supletea straturilor celulare. Asigura o hidratare imediata prin reconstructia barierei cutanate.
Apa termala Herculane atenueaza iritatiile si catifeleaza pielea prin proprietatile ei calmante si antiiritante. Pielea devine imediat supla, fina si elastica."





Parerea mea :

Este o crema cu textura lejera, iar acest lucru este foarte important pentru mine. Nu imi plac cremele grase si nici nu sunt potrivite tenului meu.Se absoarbe rapid in piele, oferindu-i hidratarea necesara pentru intreaga zi. Eu o aplic inclusiv pe gat si decolteu, iar in acest fel imi asigur si protectia solara pe aceste zone, prevenind aparitia ridurilor cauzate de radiatiile solare.
Este o excelenta baza de machiaj, pentru ca formula cremei este rezistenta la transpiratie si la apa. Fondul de ten se aseaza uniform pe tenul hidratat. O singura precizare am legat de textura, intindeti cat mai rapid crema pe ten, pentru ca daca o aplicati mai incet crema se strange sub forma unor bobite spre partea exterioara a fetei.
Nu mi-a provocat alergii, cosuri sau alte iritatii, iar mirosul este unul dulceag, placut, si destul de subtil. Chiar daca ambalajul este sub forma unui tub squeeze, nu mi s-a intamplat sa dozez mai mult produs decat am nevoie si sa-l irosesc astfel. M-am obisnuit sa scot mai putin produs si sa adaug daca mai este nevoie.
Crema Ivatherm Hydrating Face Cream are 50 ml si costa 51.15 lei pe ivatherm-shop.ro . O gasiti de asemenea si in farmaciile partenere. Eu v-o recomand daca aveti tenul sensibil, veti fi surprinse placut.

xoxo,

Alina


3 comentarii:

  1. si eu sunt atre curioasa sa incerc crema asta de fata...trecut pe lista, mai ales ca ma inpac foarte bine cu produsele de la Ivatherm...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Same here. lotiunea micelara o folosesc de cand a aparut,crema asta imi place, crema de picioare e dementiala. Now i want more :))

      Ștergere
  2. Bune produsele lor, apa termala e awesome <3

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !