miercuri, 17 septembrie 2014

# bellapierre # bellapierre revitalizing eye gel

BellaPierre Revitalizing Eye Gel - review

Hello, glam girls !!!

Dupa doua luni de folosire intensa, a sosit si ziua cand va vorbesc despre gelul de ochi BellaPierre, pe care si una dintre voi a avut ocazia sa-l testeze in urma concursului organizat impreuna cu echipa MyFragrance.ro .
BellaPierre Revitalizing Eye Gel este un produs cu ingrediente minerale, ca si celelalte produse BellaPierre.  Creatorul acestora, David Oren, a speculat aceasta nisa neexploatata ( mineralele ), iar in scurt timp a creat brandul BellaPierre, un brand foarte apreciat la nivel mondial , iar ca marturie sta premiul "Best Make-up " obtinut in 2014 la Natural Health Beauty Awards, iar in 2008 si 2009 Premiul de Excelenta.


 Ce spune producatorul : 
"Special conceput pentru pielea delicata din jurul ochilor, gelul pentru ochi Bellapierre neutralizeaza radicalii liberi si ajuta la eliminarea pungilor de sub ochi, redand totodata elasticitatea tenului si producand efectul de lifting. Acest ser hidratant si delicat cu absorbtie rapida combina extractul din fructe cu vitaminele si imbunatateste actiunea antioxidantilor.
Reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor, neutralizeaza radicalii liberi, apara impotriva factorilor nocivi ai mediului si stimuleaza sinteza de colagen. Odata absorbit in piele, ramane eficace timp de minimum 72 de ore."

 Parerea mea : 
Ambalajul produsului este unul foarte elegant, dintr-un plastic dur, iar in partea inferioara se poate observa produsul. Pe masura ce gelul este eliberat din recipient, este impins spre partea superioara , si astfel nu permite ca acesta sa intre in contact cu aerul si sa se deterioreze.
Pompita elibereaza cantitatea necesara pe produs pentru o aplicare. Acesta este un aspect important din punctul meu de vedere, pentru ca nu irosim produsul. L-am folosit timp de 2 luni zi de zi, si inca mai am cam 30 % in recipient.

 Gelul este incolor, si are o textura usoara, intra rapid in piele si nu o lasa deloc grasa. Hidrateaza foarte bine pielea. Contine extract de castraveti, despre care stiti ca are efect hidratant si antiinflamator.
Si-a facut pe deplin efectul in cazul meu, in perioada cat l-am folosit nu am dormit suficient, dar urmele oboselii nu s-au vazut pe chipul meu gratie gelului de ochi BellaPierre.

Mi-a placut foarte mult acest produs si sper ca pe viitor sa-l recumpar. Pretul sau este de 272 lei / 15 ml si il gasiti pe MyFragrance.ro

xoxo,

Alina

Un comentariu:

Your comments make me happy !