luni, 18 august 2014

# aoro # aoro.ro

Very Irressistible Sensual de Givenchy

Hello, glam girls !



Mi-am facut un obicei din a va prezenta aproape in fiecare weekend unul dintre parfumurile mele. Am parfumul meu de suflet, J`Adore, insa ador sa am mai multe sticlute cu licori parfumate ( mai scumpe sau mai accesibile ) pe care le port in functie de anotimp cat si de starea mea de spirit .Cel mai frecvent le folosesc in functie de cum ma simt in momentul in care aleg sa port un anumit parfum , dar ma ghidez si dupa momentul zilei si / sau anotimp.
In 2010 am primit primul meu parfum Givenchy, Very Iressistible Sensual. Nu stiam la ce sa ma astept, insa a fost dragoste la prima vedere. Very Iressistible Sensual este varianta mai  sofisticata si mai senzuala a lui Very Iressistible, mai putin fructata . Notele sale sunt deosebite,  aromele de bujori, trandafiri, patchouli, vanilie si  anason stelat imbinandu-se maiestuos intr-un parfum unic, ce va atrage complimente  cu siguranta.
Creat de Dominique Ropion si lansat in 2005, acest parfum este unul extrem de reusit, daca luam in considerare review-urile utilizatorilor, poate cel mai reusit si cel mai vandut parfum creat de Ropion. Este un parfum oriental-floral,  primul din aceasta categorie lansat de casa Givenchy, care teoretic ar trebui purtat mai degraba in sezonul rece ,dar este atat de bine construit incat m-a convins sa-l port vreme de 4 ani indiferent de sezon, si cu siguranta il voi recumpara si va sta pe masuta mea de toaleta in continuare. Este complex si modern, si incepe cu o explozie de trandafiri si bujori, condimentat cu anason, care-i ofera o nota acrisoara si-l face unic intre alte parfumuri cu iz de trandafiri. Patchouli ii ofera tenta orientala si-si face treaba ca de obicei, reusind sa-l transforme intr-un parfum sexy si agresiv, iar vanilia il indulceste suficient pentru a nu fi un parfum rece si-i  ofera o nota senzuala.  
 



Este parfumul perfect pentru a-l purta in orice imprejurare si in orice locatie. Are o senzualitate iesita din comun, este irezistibil, dupa cum si numele sau spune.  Francez si sofisticat, este parfumul pe care l-ai lua cu tine la o plimbare prin Paris, dar cu siguranta l-ai purta si la un ceai dansant in Londra, sau chiar si la o excursie in desert. Este atemporal si adecvat oricarui moment.
Very Irresistible Sensual incepe cu aroma extrem de puternica, aproape toxica , pentru ca mai apoi sa emane o aroma dulce si pudrata, cu izuri orientale care poate parfuma pielea oricarui tip de femeie, de la dama clasica ce poarta perle si manusi  pana la diva contemporana cu fusta tutu si jacheta de piele. Este pafumul care starneste controverse, nu de putine ori am auzit diverse persoane spunand despre el ca initial nu l-au placut deloc, dar dupa primele 2-3 purtari a devenit parfumul lor preferat.

Casa de Moda Givenchy aduce un omagiu trandafirului odata cu lansarea acestui parfum, printr-o combinatie unica si extrem de feminina, a carui imagine pentru campaniile de publicitate este Liv Tyler, o actrita de o energie si senzualitate dezarmanta. Mesajul pe care-l transmite acest parfum ar fi acela ca este ideal pentru o femeie sigura pe sine, care nu se teme de obstacole. Eu as zice ca-i parfumul femeilor care nu se tem sa atraga toate privirile.
Are un siaj extraordinar si persista aproximativ 6-8 ore( uneori persista pana a doua zi ), un parfum care poate fi purtat atat ziua cat si seara, pentru ca emana eleganta cu fiecare picatura, ca si toate celelalte parfumuri Givenchy. Este adevarat insa ca persista si miroase diferit pe fiecare tip de piele, insa eu am norocul sa mi se potriveasca de minune.
Ma leaga atatea amintiri de acest parfum, inca imi aduc aminte de petrecerea la care l-am purtat prima data, de serile cand il purtam pe falezele din Thassos sau Zakynthos, cat si de dupa-amiezele lenese cand sorbeam cate un limoncello la terasele din Roma. Am purtat Very Irresistible Sensual in multe locuri si la multe evenimente si de fiecare data am fost complimentata. Nu m-a dezamagit, a mirosit aproape la fel de intens o  seara intreaga, pastrandu-si aromele de trandafiri si anason la cote maxime.

Istoria parfumurilor Givenchy incepe  de la parfumul “Le De” pe care Hubert de Givenchy l-a creat exclusiv pentru Audrey Hepburn , muza si prietena intima a creatorului in anul 1957. Vreme de  7 ani Audrey a fost singura fiinta din lumea care a purtat acest parfum, iar in 1954 Givenchy hotaraste sa-l comercializeze catre femeile din intreaga lume. Numele sau comercial “ L`Interdit” a fost dat chiar de catre Audrey Hepburn, iar aceasta  a facut si campania publicitara pentru parfum. Ca si Very Iressistible Sensual, si L`Interdit este un parfum cu aroma de trandafiri, dar si iasomie si alte arome din flori si fructe.





Exista mai multe variante de Very Irresistible, dar dintre toate acestea, Very Irresistible Sensual este cred, cel mai reusit parfum din toata gama lui. Parfumul lansat initial consider ca are o aroma mult prea intensa de trandafiri, pe cand acesta  imbina perfect cu celelalte arome trandafirul, fara a-i oferi exclusivitate.
Eu voi ramane o mare fana a acestui parfum , si am sa mai incerc si alte variante ale sale, curiozitatea ma impinge si spre acestea, cat si spre alte parfumuri Givenchy. Desi credeam ca nu mi se potrivesc parfumurile de trandafiri, acest parfum m-a determinat sa ma razgandesc si pe viitor sa fiu mai receptiva cand vine vorba de acesta note. Isi merita pe deplin numele, este intr-adevar un parfum irezistibil, un parfum pentru toate varstele, si  as putea spune ca este al doilea pe lista mea de preferinte, dupa J`adore Dior. Avand in vedere ca este o editie limitata, sper sa nu intrerupa prea curand productia, si sa ne putem bucura o perioada cat mai lunga de aroma acestui parfum.
Daca va doriti sa testati parfumul inainte de a-l cumpara, nu uitati ca pe aoro.ro puteti cumpara mostre la preturi modice, astfel putand cumpara parfumul intr-o cantitate mai mare fara a avea teama ca nu vi se potriveste.



xoxo,

Alina

Un comentariu:

Your comments make me happy !