joi, 14 august 2014

# baza unghii # cosmetice autohtone

Haul Icosmetice

Hello, glam girls !


Cred ca nu mai este cazul sa repet cat de mult apreciez cosmeticele romanesti, si mai ales, cat de multe cosmetice romanesti se gasesc in rutina mea de ingrijire. Iar cand am aflat ca exista un site care reuneste majoritatea producatorilor de cosmetice autohtone sub aceeasi "umbrela", mai e cazul sa precizez ca am profitat de ocazie si am plasat o comanda maricica ?
 Am aflat de icosmetice.ro de la o prietena care comandase de la ei si era multumita, si bineinteles, curiozitatea m-a impins sa le testez si eu serviciile :D. Vreau sa va spun ca am fost surprinsa placut de calitatea serviciilor lor, comanda a ajuns super repede.Produsele de pe site sunt din diverse categorii si la fiecare gasesti descriere pentru a te ajuta sa-ti alegi produsele potrivite nevoilor tale sau tipului de piele. Ca sa nu va mai spun ca orice comanda peste 100 de lei beneficiaza de transport gratuit, iar pentru capitala suma minima pentru comanda gratuita este 50 de lei. De vis !
Comanda mea cuprindea :
  1. Herbagen Masca Anti-acnee
  2. Gerovital Crema modelanta pentru abdomen plat
  3. Gerocossen Capilar + Sampon impotriva caderii parului
  4. Gerocosen Activa Plant Tonic capilar
  5. Farmec Spray uscare rapida
  6. Farmec Lotiune vitamina B5
  7. Farmec Baza complex fortifiant.



O parte dintre aceste produse le-am mai folosit in trecut, altele sunt o noutate pentru mine. Le-am folosit pe fiecare si am sa va spun cateva cuvinte despre fiecare .
  1. Masca Anti Acnee Herbagen - este o masca filmogena ( peel-off)
Este o masca ce se adreseaza persoanelor cu ten acneic sau seboreic, si are efect antiseptic, degresant si astringent. Elimina impuritatile acumulate pe suprafata pielii si ajuta la obtinerea unui ten mat.Contine extracte de galbenele si sunatoare ; acestea sunt eliberate in profunzimea epidermei, iar la tragerea filmului tenul ramane curat si luminos. 
Ideal ar fi s-o folosim de 3-4 ori pe saptamana, dar din lipsa de timp, am folosit-o doar de 2 ori.Chiar si asa, masca si-a facut efectul , mi-a redus din cosuri si mi-a fost de ajutor in lupta impotriva sebumului. Nu va inchipuiti ca o masca va va scapa de acnee, este nevoie de un intreg ritual de ingrijire, dar este un bun aliat, mai ales ca aceasta nu contine parabeni, parafine sau coloranti. 

2.Gerovital Crema modelanta pentru abdomen plat :

Gerovital Bodyslim este o crema special conceputa pentru a actiona impotriva depunerilor de grasime de pe abdomen.Complexul inovator Bio-slim Pf contine cafeina, alge si extracte vegetale care au ca efect eliminarea depozitelor de grasime , drenarea fluidelor, favorizeaza detoxifierea si cresterea fermitatii. Promite sa ne scape de 2.5cm in 4 saptamani. 
Pana acum n-am folosit-o regulat, ma mai dadeam cu ea din cand in cand. Intentionez sa incep o lupta serioasa cu kg in plus si am s-o folosesc alaturi de Cellulight de la Elmiplant si am sa revin cu detalii.


3.Farmec Lotiune cu vitamina B5, Baza complex fortifiant & Spray pentru uscarea unghiilor : 
Despre lotiunea cu vitamina B5 v-am mai vorbit, este cel mai bun si mai ieftin tratament impotriva unghiilor fragile. Folosita cu regularitate intareste unghiile, atata doar ca trebuie sa fiti atente la cuticule, solutia asta le usuca destul de tare. Pentru a preveni acest lucru, folositi un ulei special.
Baza Complex fortifiant , ca si lotiunea cu B5, este un produs tare util daca aveti unghii fragile.Completeaza cu succes efectele acesteia si este o baza buna pentru lacul de unghii, oja rezista pe aceasta cateva zile bune.
Pe cat de bune sunt produsele acestea, pe atat am fost de dezamagita de sprayul pentru uscarea unghiilor. Usuca destul de greu oja, cred ca am asteptat vreo 20 de minute, cred ca se usca si de la sine astfel :(

4.Gerocossen Capilar + Sampon impotriva caderii parului

Sampon ce contine un complex natural obtinut din scoarta arborelui de chinina si din ginseng, asociat cu biotinoyl tripeptide-1, apigenin si acid oleanolic, acesta lupta impotriva caderii parului stimuland micro-circulatia sangvina la nivelul scalpului , intareste radacina parului si favorizeaza cresterea acestuia.
Este unul dintre cele mai bune sampoane pe care le-am folosit. Curata bine parul , efectiv scartaie de curat , si efectul anticadere chiar este vizibil. Am sa-l recumpar cu siguranta.

5. Gerocosen Activa Plant Tonic capilar

Contine un complex terapeutic bioactiv format din nuc, urzica, mesteacan, chinina, ginseng si panteol. Acesta imbunatateste micro-circulatia capilara, stopeaza caderea prematura si stimuleaza cresterea.
L-am folosit impreuna cu samponul Capilar + si m-am bucurat de efectele acestora. Pe toata perioada cat l-am folosit nu pierdeam nici macar 100 de fire de par pe zi care se presupune ca ar fi normal. De asemenea, la spalat imi cadea mult mai putin par.


Voi ce produse autohtone folositi si de unde le cumparati ?


xoxo,

Alina


Un comentariu:

  1. Bine te-am găsit în primul rând!
    Ce mă bucur că am găsit postarea ta şi am aflat despre acest site. Şi eu folosesc multe produse româneşti, mai ales de la Farmec/Gerovital Plant. Le prefer pe ele în locul celor străine.
    Eu le cumpăr de oriunde le găsesc :))
    Mi-ai stârnit curiozitatea în legătură cu şamponul de la Gerocossen...eu folosesc spray-ul anticădere de la Gerovital Plant şi şamponul tot împotriva căderii părului de la CosmeticPlant.
    Te pup :*
    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !