joi, 31 iulie 2014

# dezamagiri # palette

Dezamagiri cosmetice : Palette Natural Colors


Hello, glam girls !



In ultimul an si jumatate am fost roscata, experimentand diverse culori cu ajutorul nuantatorului de la Loncolor. Minunat produs, n-am ce zice , partea proasta apare atunci cand vrei sa scapi de el din par, si nici dupa 40 de spalari nu dispare.
 Dupa cateva luni bune in care nu m-am vopsit deloc( in ideea de a scapa de nuantatorul roscat ), parul meu arata asa :
N-am vrut sa ma decolorez, si-am zis ca e cazul sa-mi aplic o vopsea permanenta , sa acopere culoarea asta.Treaba asta se intampla acum vreo luna- doua , nu mai tin minte exact, intre timp am ajuns blonda, dar despre asta va povestesc in alta postare. Am intrat in DM, am vazut ca era la oferta vopseaua Palette Natural Colors ( avea un pret de pana in 10 lei bucata), mi-am cumparat 2 tuburi, m-am intors acasa si m-am apucat de treaba.
 Trebuie sa precizez ca nu e prima data cand ma vopsesc acasa, am mai facut-o de atatea ori, deci stiu cum sa-mi aplic vopseaua, stiu cat trebuie sa stau cu ea si asa mai departe.
Am ales nuanta 400, un blond mediu. Am considerat ca e suficient de inchis cat sa-mi acopere nuanta actuala, dar suficient de deschis pentru gusturile mele.



 Dupa vopsit, spalat, uscat, parul meu arata asa :

Din pacate, vopseaua Palette n-a reusit sa ma scape de roscat, si mai trist este ca nu prea a avut efect pe parul meu. Mi-a deschis un pic nuanta pe la varfuri, si cam atat. Asta m-a cam intristat, ma asteptam sa nu-mi iasa fix nuanta de pe cutie, insa nici chiar asa.
Intre timp am renuntat la ideea de a ma vopsi acasa, am mers la un salon super profi si am o nuanta frumoasa tare, v-am aratat-o pe Facebook zilele trecute.

Voi va vopsiti acasa? Ce vopsea nu va dezamageste niciodata ?


xoxo,

Alina


10 comentarii:

  1. eu ma vopsesc aproape de fiecare data cu palette :D si ador produsele lor in schimb nu ma inteleg bine cu garnier, imi place si l'oreal si syoss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, n-a fost sa fie. Anyway, alta sansa nu-i mai dau. Poate din alta gama :)

      Ștergere
  2. Pentru roscat eu folosesc syoss, ma inteleg cu ea de mult timp si prefer sa nu o schimb.
    E greu sa scapi de roscat.. am incercat si eu acum cativa ani, am ajuns portocalie :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Se mai intampla :)). Si mie mi s-a intamplat ca vopsele folosite sa fie rate-uri totale, printre care si palette. Cel mai mult cand m-am vopsit mi-au placut Syoss si Wella.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai vreau sa aud de Palette! Mi-am luat un rosu violet, am lasat vopseaua sa actioneze 20 de minute si cand m-am vazut in oglinda ca eram castaniu roscat inchis nu stiam cum s-o dau mai repede jos din par. Partea buna a fost ca se duce repede dupa spalari repetate (de doua ori pe zi timp de cateva zile : ))))). :*

    RăspundețiȘtergere
  5. eu ma vopsesc cu Color& Soin ,o vopsea cu ingrediente naturale de la farmacie..e superba numai ca nu rezista foarte mult ( se decoloreaza in 3-4 saptamani)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit de la cele mai scumpe pana la cele mai ieftine dar mereu revin la Palette Deluxe ,cea care imi rezista cel mai mult pe par si de cate ori ma spal luceste incredibil!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ma vopsesc acasa dar rareori imi iese ceea ce imi doresc, din fericire ma multumesc de fiecare data cu ceea ce iese si imi zic ca luna viitoare va fi mai bine..acum mi s-a pus pata pe suvite blonde..care evident nu imi vor iesi ..dar speranta moare ultima :))

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie mi se pare chiar draguta nuanta de roscat pe care o aveai :) .Eu vreau un aramiu si nu reusesc decat prin decolorare ,ceea ce nu vreau,eu fiind bruneta.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !