marți, 29 iulie 2014

# campanie ivatherm # dermatocosmetice

Ivatherm se alatura campaniei Vivat “Din grija pentru familie”

Hello, glam girls !

Eu locuiesc intr-un orasel langa Bucuresti, la vreo 2 km distanta de capitala. Nu am farmacii de lant in apropiere de casa , doar cateva farmacii de cartier, si-n caz de urgente pot sa dau fuga pana acolo si sa-mi cumpar ce am nevoie. M-am bucurat cand am aflat de campania Vivat, si m-am gandit sa va dau de veste.
“Campania VIVAT promoveaza farmacia independenta de la parterul blocului sau farmacia de la colt, de pe aceeasi strada cu tine. Este farmacia care, poate, nu-ti suna chiar asa de cunoscut, dar stii sigur ca ai mai fost pe acolo. Pe scurt: ne gasesti in farmaciile independente, semnalizate Vivat, din toata tara. Te vei intalni cu experti interesati de starea ta de sanatate, oameni mereu pregatiti sa-ti ofere cele mai bune sfaturi de specialitate atunci cand tu ai cea mai mare nevoie, si cu o gama unica de servicii in-store. Totul pentru ca noi intelegem cat de important e sa te simti sanatos si sa te bucuri cu adevarat de viata. Iar asta indiferent de varsta sau de nevoile tale. Asadar, viziteaza-ne in farmaciile VIVAT!
Atunci cand esti pe strada, cauta o farmacie independenta, semnalizata Vivat! Acolo gasesti trusa Vivat, “Trusa pentru o stare de bine”. Ea se adapteaza nevoilor fiecarui pacient in functie de sezon. Sunt 8 astfel de truse, cate una pentru fiecare perioada a anului, cu produse atent selectionate de o echipa de profesionisti. Gasesti in pagina numita Campanii ceea ce ti-ar putea fi de folos chiar acum.
857 farmacii din tara sunt inscrise in campania VIVAT, iar numarul lor este in continua crestere. La nivel national, 700.000 de oameni interactioneaza saptamanal cu VIVAT. Interactioneaza si tu!

Cu trusaVivat ne-am propus ca tu sa ai in casa tot ceea ce ti-ar putea fi necesar in caz de. In felul acesta nu mai faci o suta de drumuri pana la farmacie si poti si sa previi sau sa tratezi pe loc. Cauta-ne acum in farmacia independenta de langa tine, semnalizata Vivat. Vezi care e cea mai apropiata aruncand o privire pe pagina cu farmacii independente.”

Afla mai multe detalii despre campania VIVAT (preluare http://www.vivat-familia.ro/):Ivatherm, primul producator roman de dermatocosmetice cu apa termala Herculane se alatura proiectului VIVAT, singurul concept unitar de marketing destinat farmaciilor independente. VIVAT este un program ce cuprinde 8 campanii sezoniere de promovare a produselor fara prescriptie medicala (OTC-uri, suplimente, dermatocosmetice, etc). Produsele Ivatherm pe care le vei gasi in Trusa VIVAT sunt: IVAPUR MAT Crema matifianta pentru pielea mixta sau grasa si IVAPUR Gel spumant purifiant pentru pielea mixta sau grasa.

Ivatherm este partener in campania VIVAT intre 16 iulie- 1 septembrie a.c.
 xoxo, 

Alina

Un comentariu:

Your comments make me happy !