sâmbătă, 3 mai 2014

# aoro # aoro.ro

Pensula duo fiber

Hello, glam girls !

Stim cu toate care este importanta pensulelor in realizarea unui machiaj de calitate si cum aceste pot influenta rezultatul unei sesiuni de make-up. Dar oare, ce importanta are pretul pensulelor ? Subiectul acesta il voi dezbate astazi cu voi.

Cand am inceput sa ma machiez, mi-am cumparat un set de pensule de la Avon, iar la vremea aia il credeam minunat.  Dupa el a urmat un alt set de pensule de la Elf, iar o parte din acestea le folosesc si astazi .
Cele mai costisitoare pensule pe care le detin sunt unele de la Marionnaud, dar intr-adevar sunt calitative, au venit intr-un etui  in care le pastrez si le pot lua si in vacante.

Am cautat mereu un raport bun intre calitate si pret  in ceea ce priveste pensulele, nu-mi place sa arunc cu banii daca stiu ca sunt produse ieftine care-si fac treaba.

Aveam nevoie de o pensula de fata de tip stipple, iar in majoritatea magazinelor acestea aveau preturi plecand de la 80 de lei. Intr-una din zile am vazut la Kleo  o postare despre cateva goodies cumparate de pe Aoro.ro, printre care si o pensula asemanatoare cu ce voiam eu.  Imediat am contactat-o pe Kleo, am cerut informatii, si in clipa urmatoare am si plasat comanda : Pensula plata  BRUSHART  pentru aplicarea fardului de obraz , 2 bucati x 10 lei ( numai atat !!!!! ) . In 3 zile primeam deja comanda .

Cum arata pensula pe site :

Cum arata in realitate :


In realitate , pensula BRUSHART este un pic mai mare decat pare pe site, dar asta este un plus, din punctul meu de vedere. Perii sunt sintetici, dar destul de desi.  Finisajul este foarte ok, o folosesc de 5 luni si nu s-a dezmembrat, nu s-a dezlipit, numai i-au cazut 2-3 peri la spalare (  e normal , consider eu ).
V-am mai spus ca mi-am luat doua, si le folosesc aproape zilnic : una pentru aplicarea fondului de ten, alta pentru contouring si aplicarea blushului.
O gasesc minunata, fondul de ten mi se aplica foarte bine, nu mai raman dungi inestetice sau portiuni neblenduite . De asemenea, blushul si contouring-ul ( cu pudra bronzanta, inca nu am ajuns la etapa de contouring cu diferite nuante de fond de ten :D ) fetei par o joaca de copii.
 La 10 lei cat costa pensula aceasta, este incredibil de buna, si nu pot decat sa ma felicit  ca mi-am cumparat deja doua.
Pe viitor planuiesc sa mai achizitionez cateva pensule din gama BRUSHART , penstru ca aceasta mi-a demonstrat ca am facut o afacere buna cumparand de pe Aoro. ro . Sunt seriosi, in momentul in care plasezi comanda iti comunica si timpul de livrare , si o data chiar mi s-a intamplat sa imi ajunga mai repede decat era programat. Un  alt lucru pentru care imi place sa comand de la ei  este faptul ca la orice comanda primesti un cadou .

Ce spuneti ? V-am tentat cu pensula mea ieftina si eficienta ? Voi ce pensule v-ati comandat de pe Aoro ?


xoxo,

Alina


7 comentarii:

  1. eu am pensula de stippling duo fiber de la elf si nu ma impac deloc bine cu ea: are "parul" rar, sterge fondul de ten de pe fata cu miscari de uniformizare, si imbacseste tenul cu miscari de stipple (indiferent de fondul de ten folosit). dar pensula asta pare fi buna si interesanta. pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi trebe o pensula de genul, mai ales ca au si preturi foarte bune

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-am luat si eu de curand o pensula pentru ochi , imi place are peri moi si a costat doat 8,5 lei in.Urmatoarea comanda va fi o astfel de pensula ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu o pensula stippling de la Sephora si e cam infoiata :)). Imi place sa o folosesc, lasa tenul atat de curat, aspect de airbrush :). Orcum pensula mea preferata ramane cea buffing de la RT!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt innebunita dupa pensule, si asta se vede, am strtrans acasa vreo 4 kituri si acteodata tot mi se pare ca imi lipseste una :))



    Kisses

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Wow! Doar 10 lei? Arata foarte bine; trebuie sa bag si eu o comanda. Kisses, G

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-o voi lua şi eu cu ocazia primei comenzi pe aoro.ro! ♥

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !