duminică, 18 mai 2014

# conceler # fond de ten

Oriflame The One

Hello, glam girls!

Produsele Orfilame nu mi-au fost straine niciodata, mereu am folosit si-am fost tentata de noutatile lor. Gama The One n-a facut exceptie, si iata , le dedic un articol astazi. 

Le-am primit in urma cu cateva zile, ne-am cunoscut, ne-am imprietenit, iar acum au ajuns in rutina mea de make-up. 

Mascara The One 
Trebuie sa recunosc faptul ca ma asteptam sa gasesc o perie mai voluminoasa si am fost putin dezamagita cand am deschis prima data mascara. Insa imi place cum arata pe gene, este natural fara sa incarce. Il port in doua straturi .






Fardurile crema The One

Mi-au placut mult culorile trimise spre testare, verdele e preferatul meu.

Dupa cum vedeti, sunt foarte pigmentate, am ramas placut impresionata de acest lucru. Aplicate fara o baza de pleoape nu rezista mult, maxim 3 ore pe pleoapele mele uleioase, insa aplicate peste primer rezista si 8 ore fara sa se stranga, sa se intinda sau sa curga.



Glossurile The One

Glossurile de buze m-au cucerit pentru ca nu sunt lipicioase. Au particule mici stralucitoare si arata foarte bine pe buze, atat ziua cat si noaptea. Rezista cam o ora, apoi necesita reaplicare.
Culorile sunt dragute, nu coloreaza buzele, numai le ofera un strop de stralucire.







Oja The One.

Nu sunt cel mai mare fan al ojei roz, insa , sa nu uitam ca vine vara si va fi minunata in acea perioada. Oja nude este tare draguta, imi place culoarea, este usor de asortat . Rezista decent pe unghii, cam 3 zile. Folosite nu o baza si top coat bune, se poate prelungi durata de rezistenta pe unghii.




Fond de ten, concealer si pudra The One.

Nu as putea sa vorbesc despre  produsele acestea separat, pentru ca impreuna fac o treaba excelenta. Nuanta fondului de ten mi s-a potrivit de minune, si acest lucru m-a bucurat. Este un fond de ten bun, se aplica frumos pe ten cu pensula stipple, nu lasa urme, nu se strange in liniile fine.Este buidable, poate fi aplicat in mai multe straturi.
Concealerul ascunde cearcanele si lumineaza chipul, acopera decent fara sa lase aspect de masca.

Pudra seteaza fondul de ten, facandu-l sa reziste mai bine , sa ramana matifiant  o perioada mai lunga. Ambalajul ar fi putut fi un pic mai elegant, insa compenseaza prin calitatea produsului.










Acestea sunt produsele mele preferate din gama The One, ma bucur ca am  avut ocazia sa le testez. Nici de data aceasta, Oriflame nu m-a deazamagit.

xoxo,

Alina

6 comentarii:

  1. Sa stii ca mie fardurile crema mi-au rezistat fara primer mai bine de 8 ore, nu s-au strans, doar s-a mai dus din intensitate. Eu nu am aplicat niciodata primer cand le-am folosit :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac mult glossurile si oje,e ai niste unghiute superbe, Maya.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu am avut problema cu rezistenta fardului.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. prietenei mele i-au rezistat aproape o saptamana unghiutele cu ojele the one! fara top coat, sunt surprinzator de bune.
    si fardul verde este si preferatul meu :X

    RăspundețiȘtergere
  5. ce nuante frumoase au fardurile crema <3

    RăspundețiȘtergere
  6. nuante minunate , si am observat ca au aceeasi culoare pe piele ca si cum arata, super tare!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !