joi, 22 mai 2014

# extensii par natural # herra hair parfum

Herra Hair Perfume

Hello, glam girls !


Ca tot urmeaza o serie despre produse ideale pentru vara, incep astazi cu un  produs care m-a intrigat de la inceput. Este vorba de Herra Hair Parfum, parfumul de la Sageco Concept special creat pentru a fi folosit pe par.
Numele i se trage de la zeita Hera, care in mitologia greaca este regina zeilor, a femeilor si a frumosului. Este mai mult decat un parfum, un produs de protectie zilnica , pentru ca are mai multe beneficii :
-protejeaza parul de efectele nocive ale razelor UV, ale aerului conditionat
- ajuta la pastrarea culorii parului o perioada indelungata ( pentru persoanele cu parul vopsit )
- parfumeaza placut parul, fara a influenta mirosul parfumului dumneavoastra
-adauga umiditate parului fara a-l incarca




Ingredientele Herra Hair Perfume  sunt :


Extract de floarea-soarelui – ajuta la protejarea impotriva razelor UV, care provoaca decolorarea
Glicerina – Adauga umiditate fara a incarca parul
Extract de frunze de masline – Protejeaza impotriva poluarii si a oxidantilor
Fara Sulfat si Parabeni

 Este potrivit pentru toate persoanele  si pentru toate stilurile de viata : protejeaza impotriva poluantilor din aer pe cei ce lucreaza in orase, protejeaza impotriva efectelor aerului conditionat si a incalzirii centrale pe cei ce lucreaza in birouri, iar pentru persoanele ce poarta extensii par natural protejeaza impotriva distrugerii cauzate de spalarea excesiva. Suna tentant, huh ?

Eu de cand l-am primit il folosesc zilnic, si chiar il port in geanta. Pentru ca sunt fumatoare , parul meu se imbacseste cand stau mult timp intr-un spatiu inchis unde se fumeaza si nu-mi place sa plec pe strada cu parul mirosind a tutun. Cateva aplicari de Herra Hair pe par  rezolva problema, parul meu miroase iar placut.
 Imi place mirosul parfumului , este dulceag si are o tenta orientala, dar nu este un parfum greu. Am fost surprinsa sa-l aplic dimineata si sa constat ca la sfarsitul zilei , parul meu inca mai pastra aroma parfumului.
 Nu i-am gasit nici un defect, si am de gand sa abuzez de el vara asta, pentru a-mi pastra parul parfumat si protejat. Daca v-am convins, il gasiti la oferta aici , este redus de la 130 lei la 80 lei.


Voi l-ati incercat? Va tenteaza ?

xoxo,

Alina

Un comentariu:

  1. Foarte buna oferta. M-ar incanta foarte mult un produs de genul acesta. Multumim de sugestie.
    http://zambetdeinger.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !