sâmbătă, 5 aprilie 2014

# cosmetice autohtone # cosmetice Romania

My day & night creams


Hello, glam girls !


A trecut ceva timp de cand nu v-am mai povestit cu ce imi hidratez si rasfat tenul in ultima vreme. Pe langa rutina obisnuita : demachiant, cleanser, lotiune micelara , folosesc de vreo 3 saptamani cremele Farmec : Essential moisturizing cream ( de zi ) si Sebum control night cream (de  noapte, logic :D)

1. Gerovital Forte Esential Moisturizing Cream
"Cu o formulare lejeră, uşoară, adecvată tenului normal, crema pătrunde rapid în piele, restabilind echilibrul hidro-lipidic, hidratând, regenerând, revitalizând şi protejând tenul pe durata întregii zile.Uleiul Jojoba, fitoceramidele regenerează şi revitalizează epiderma.Complexul hidratant de extracte naturale hidratează în profunzime.Filtrul UV, uleiul silicon asigură protecţia tenului pe durata întregii zile.Se foloseşte zilnic, dimineaţa, după demachiere şi tonifiere. Se aplică pe faţă, gât şi decolteu, fiind o excelentă bază de machiaj."- spune producatorul

Parerea mea :
Crema are o textura usoara, se absoare rapid in piele fara a lasa senzatia de piele grasa .Este o baza excelenta de machiaj, nu m-am trezit cu portiuni descuamate pe fata. Hidrateaza foarte bine pielea, eu am fost multumita de ea. Este destul de spornica, cred ca o sa-mi ajunga minim 2 luni, pentru ca ai nevoie de o cantitate mica pentru intreaga fata.


Gerovital  Forte Sebum Control Night Cream 



"Cremă cu acţiune forte în întreţinerea tenului gras, reglează secreţia de sebum permiţând hidratarea şi hrănirea normală a pielii, se absoarbe uşor şi rapid, fără a lăsa senzaţia de gras.
Complexul sebo-regulator bogat în săruri, vitamine şi aminoacizi, purifică în profunzime, corectează şi reglează secreţia de sebum, hidratează şi redă supleţea tenului gras.
Uleiul de Gălbenele, Untul de Cacao regenerează, stopează procesele inflamatoare, cicatrizează şi hrănesc tenul.
Se aplică seara, pe faţă, gât şi decolteu, după demachiere şi tonifiere" - spune producatorul.


Parerea mea :
De aceasta crema sunt chiar impresionata !!! O aplic in fiecare seara dupa demachiere si tonifiere, iar dimineata nu ma mai trezesc ca un globulet :D . Hidrateaza foarte bine si controleaza secretia de sebum. De multe ori, cand imi doresc sa-mi reziste machiajul, si nu am timp sa aplic crema+ primer+fdt, aleg varianta sebum control cream+bb cream/ cc cream , si stiu ca nu o sa am probleme pana ma demachiez. I love it !!!






Ma declar absolut incantata de aceste 2 creme, si ma bucur ca sunt produse romanesti. Stiti doar ca sunt fan cosmetice autohtone, si incurajez pe toata lumea sa caute produsele adecvate tenului/ corpului sau printre acestea. Desi nu au un pret mare , aproximativ 27 lei/ bucata (http://www.farmec.ro/) , aceste creme sunt eficiente. Iata ca putem fi frumoase si fara sa cheltuim o avere.

Voi ce creme folositi pentru tenul gras? Le-ati incercat pe acestea ?

xoxo,

Alina


11 comentarii:

  1. Am avut si eu crema pentru noapte :D mi-a placut mult !
    xoxo

    http://didiibeauty.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte interesant, parca ai de zi as vrea..

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac mult cremele de la farmec si cred ca o s-o incerc in curand pe cea de noapte :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai pareri bune am vazut despre creme, poate pe viitor le voi incerca

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm suna interesant ,chiar sunt in cautarea unei creme bune

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit despre aceste creme acum vreo cateva zile si eram chiar curioasa sa aflu mai multe despre crema de noapte, caci si eu am o problema cu "dragutul" de sebum. Nu suna deloc rau din cele descrise de tine!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am avut si eu creme de la Farmec si sunt foarte bune! Sa mai spuna cineva ca nu producem si noi produse de calitate :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie imi plac produsele de la Farmec in general; chiar daca nu le-am incercat pe acestea, nu cred ca am folosit vreodata vreun produs al acestui brand care sa imi dauneze. Crema pentru noapte as incerca-o fiindca in zona T am exces de sebum. De regula, folosesc pe timpul noptii uleiul de argan care, in cazul meu, regularizeaza si hidrateaza.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !