duminică, 6 aprilie 2014

# eveniment # event

Scholl lanseaza Velvet Smooth


Hello, glam girls !


Va anuntam joi pe Facebook participarea mea la  evenimentul  de lansare a noului produs Scholl, Velvet Smooth. Vin astazi cu detalii si cateva imagini despre acest produs.
Cum primavara este deja instalata, iar vara bate la usa, e momentul sa dam cizmele pe balerini, pantofi decupati si sandale. Pentru acestea trebuie sa avem o pedichiura impecabila, si poate ca multe dintre voi nu au timpul necesar pentru a merge la salon.
 Scholl  a lansat gama inovatoare Velvet Smooth, ce înlătură cu ușurință pielea îngroșată de pe tălpi. Cu un design ergonomic, ușor de folosit și un capăt rotativ abraziv, Scholl Velvet Smooth oferă rezultate similare celor obținute la un pedichiurist profesionist, dar fără a fi nevoie să ieși din casă. Pentru ca tu să te bucuri de picioare frumoase, toată vara.
Inainte sa va vorbesc despre Velvet Smooth, cateva lucruri despre brandul Scholl :


  • este lider mondial in ingrijirea picioarelor
  • este o marcă a Reckitt Benckiser, renumita companie britanică ce comercializează produse de îngrijire personală, de igienizare, de îngrijire a locuinței și produse farmaceutice, în peste 180 de țări din întreaga lume. 
  • a fost creat de doctorul ortoped William Mathias Scholl în 1906
  •  Scholl este în prezent unul dintre cele mai cunoscute branduri de încălțăminte și de îngrijire a picioarelor, cu o experiență de peste 100 de ani în dezvoltarea unor principii și tehnologii unice pentru menținerea sănătății și confortului picioarelor
  • in România, Scholl este prezent cu o gamă variată de produse, de la creme, geluri, spray-uri, plasturi, dispozitive și accesorii dedicate confortului picioarelor, îngrijirii lor și tratării unor afecțiuni specifice (picioare obosite, călcâie crăpate, piele uscată, piele îngroșată, ciuperca piciorului etc.)





In gama Velvet Smooth gasiti :
-       Scholl Velvet Smooth Pila electronică pentru pielea îngroșată de pe tălpi. Fiecare pachet conține: o pilă electronică, un capăt rotativ abraziv, 4 baterii tip AA și un capac protector.
-       Scholl Velvet Smooth Rezervă ce conține 2 capete rotative.
Un capat rotativ poate fi folosit in medie de pana la 12 ori, dupa care este recomandata inlocuirea lui.  Pila are si un sistem de protectie, daca apasati prea tare pe piele, aceasta se va opri, chiar daca nu foloseste lame ascutite pentru indepartarea pielii moarte. 
Pentru a preveni formarea pielii ingrosate va recomand sa folositi zilnic Scholl Cremă hidratantă pentru pielea uscată a picioarelor.




Prețul  recomandat Scholl Velvet Smooth Pilă electronică este de 170 lei, iar pentru Scholl Velvet Smooth Rezervă: 65 lei.



Pentru mai multe informații despre Scholl Velvet Smooth,va invit sa vizitati  pagina de Facebook Scholl România https://www.facebook.com/Scholl.Romania


Ce spuneti, e tentanta ? 
Eu deja am inceput s o folosesc si voi reveni cu impresii foarte curand.


xoxo, 

Alina 

Un comentariu:

Your comments make me happy !