marți, 11 februarie 2014

# Anastasia body sculpture # masaj cupluri

Oferta Anastasia Body Sculpture pentru indragostiti



Hello, glam girls !!!

Stiti cu toate ca  Valentine`s Day se apropie cu pasi repezi, si vad ca blogosfera este invadata de Valentine`s make up, nails and gifts. Va propun astazi sa renuntati la cadourile clasice, si sa incercati  cadourile pentru simturi.Ce sunt acestea? Va invit sa cititi mai jos :
 V-am vorbit in ianuarie despre un salon altfel decat celelalte, Anastasia Body Sculpture. Iata ca s-au gandit sa vina cu o oferta super interesanta si atragatoare pentru doamne si domnisoare, pentru domni si cupluri.
Staff-ul de la Anastasia Body Sculpture a pregatit pentru voi patru pachete , dupa cum urmeaza :

  • Once Upon a Time - un pachet care contine un masaj corporal de 30 de minute plus un masaj facial de 30 minute, pentru a fi relaxata complet de ziua indrgostitilor.
  • Endless Love - un pachet mixt ce contine un masaj cu pietre vulcanice si un spalat si coafat, pentru a fi in forma si frumoase in aceasta zi speciala.
  • Cupid`s arrows- un pachet mixt compus dintr-un tratament facial Relax cu produse Yonka ( preferatele vedetelor ), epilat total plus spalat si coafat. Cum suna? Ideal!!!
  • Tranquillity Cupid`s Retreat - un pachet pentru cupluri, compus din masaj de 60 de minute pentru ambii parteneri si sampanie la discretie pentru fiecare. 
Preturile pentru aceste pachete sunt afisate in imagine.
Ofertele sunt valabile toata luna februarie !!!

Daca ar fi sa ma intrebati, cred ca Tranquillity Cupid`s Retreat  este cadoul ideal de Valentine`s Day. Pe langa clasicele flori si bomboane, un masaj, cu atat mai mult cu cat este un masaj pentru ambii partneri va va face ziua mult mai deosebita. Ce poate fi mai interesant decat sa te rasfeti cu sampanie fina si sa fii masat din talpi pana in crestet?

Daca totusi nu gasiti o oferta pe placul vostru in cele de mai sus, nu ezitati sa contactati staff-ul Anastasia Body Sculpture pentru a alcatui impreuna un cadou asa cum l-ati visat. Permiteti-le specialistilor sa va compuna o oferta personalizata pentru dumneavoastra, pentru partener  sau pentru amandoi, si lasati-va pe mana acestora pentru un Valentine`s Day de poveste.
Nu ezitati sa-i contactati la numerele de telefon afisate, eventual puteti merge la locatia din Str. Gala Galaction nr. 34, sector 1, Bucuresti.


Ce spuneti, va tenteaza oferta ?

xoxo, 

Alina 

14 comentarii:

  1. uh! ce bine suna! pacat ca-s departe tare de bucuresti :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf, poate gasesti si la tine ceva asemanator. Meritam rasfatate in asa zi speciala, nu?

      Ștergere
  2. Daca as fi putut merge as fi ales Cupid`s arrows cu o mica modificare: renunt la spalare si coafare pentru mine si sa-i ofere si partenerului un tratament facial.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine ai punctat! Staff-ul este deschis la orice sugestie !

      Ștergere
  3. Super oferta! Pacat ca n-o sa fiu un Bucuresti prea curand :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau si eu la un salon de genu' <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca as fi din Bucuresti cred ca mi-as dori un cadou de ziua indragostitilor un pachet de la ei :)) Cred ca as bate multe apropouri ;)) Insa sunt cam departe ;))

    RăspundețiȘtergere
  6. eh daca as fi din Bucuresti :)))) este oferta tare tentanta !
    te urmaresc cu placere draga mea!!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi rezerv un loc la masaj sa-mi scot frigul din oase! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah, zilele trecute vorbeam de spa, de masaj, chestii... ar fi faina o oferta de asta si-n Iasi... nu prea am auzit, go girls!! Profitati!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !