vineri, 7 februarie 2014

# crema antirid ochi # crema ochi

Vichy Liftactiv Serum 10 Yeux & Cils



Hello, glam girls,

Unul dintre produsele foarte importante pentru mine este crema de ochi. Nu sunt usor de multumit, mereu sunt in cautarea unei creme care sa ma faca s-o recumpar la infinit.
 Cel mai recent produs pentru ochi folosit a fost Vichy Liftactiv Serum 10 Yeux & Cils, despre care o sa va spun  astazi impresiile mele.

Producatorul spune:

"Dupa 10 ani de cercetare Vichy dovedeste ca Sursa Dermului este cel mai activ si important dintre toate straturile pielii, deoarece el determina, de unul singur, regenerarea integrala a pielii. Sub impulsul sau, sunt create noi celule, noi fibre si noi schimburi vitale, peste tot in piele.   Localizat in partea superioara a dermului, acest strat de celule este cunoscut in literatura de specialitate sub numele de Derm Papilar. Rolul sau nu a fost pana acum determinat.   Inovatie: Primul serum anti-imbatranire pentru ochi si fortifiant pentru gene, de la vichy, cu Ramnoza, ceramide si particule reflectorizante cu efect instantaneu.   Ramnoza este un zahar ce se gaseste in mod natural in anumite plante braziliene (ex.Uncaria) sau in anumiti copaci (ex. mesteacanul argintiu), fiind recunoscuta in farmacopee pentru proprietatile sale calmante.   Dupa scanarea a peste 50 de molecule, Vichy a identificat pentru prima data puterea extraordinara antirid a Ramnozei care, aplicata in concentratie mare (5%), este cel mai puternic agent capabil sa reactiveze Sursa Dermului    Aplicare: Cu varful  degetelor, pe toata zona conturului ochilor. Textura satinata va oferi ochilor o senzatie de prospetime."




Eu am folosit 3 mostre de 1.5 ml, care mi-au ajuns vreo 3 saptamani , timp in care am observat cam ce poate face. Mostrele le-am transferat intr-un recipient cu capac, pentru a nu lasa pliculetul deschis si sa se altereze produsul.So :
  1. Produsul este foarte " spornic", 1.5 ml au fost suficient pentru o saptamana ( 7 aplicari)
  2. se absoarbe rapid in piele si nu lasa o pelicula grasa ( i hate that :)) )
  3. pielea din jurul ochilor este mult mai hidratata si mai luminoasa
  4. in ceea ce priveste genele, nu au crescut in lungime, insa nu am mai vazut gene rupte la demachiere in ultima vreme.
Ingrediente :

Aqua / water – rhamnose – glycerin – alcohol denat. – dimethicone – hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid – peg-20 methyl glucose sesquistearate –ci 77891 / titanium dioxide – mica – triethanolamine – sodium hyaluronate – salicyloyl phytosphingosine – palmitoyl oligopeptide – palmitoyl tetrapeptide-7 – phenoxyethanol – adenosine – ammonium polyacryldimethyltauramide / ammonium – polyacryloyldimethyl taurate – chlorphenesin – disodium edta – xanthan gum – octyldodecanol – acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer – n-hydroxysuccinimide – chrysin





Mi-a placut foarte mult serumul, mostrele m-au convins sa cumpar produsul. Astept insa o perioada de reduceri, momentan pretul variaza intre 95-130 lei , in functie de magazine.


Voi ce crema de ochi folositi ?

xoxo,

Alina

5 comentarii:

  1. Am urmarit opinia mai multor dermatologi legata de acest subiect si cei mai multi dintre ei au fost de parere ca genul acesta de creme e complet inutil. Adica nu au nimic diferit fata de o crema pentru ten si putem oricand sa folosim pentru pielea ochilor o crema de fata puternic hidratanta. Asa ca eu am renuntat sa mai caut o crema de ochi miraculoasa si aplic doar ulei de migdale pentru aceasta zona. Cand raman in pana de ulei, folosesc crema de fata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zona ochilor e cea mai sensibila si la mine.
    Si ceea ce spune Andreea, se pare ca e adevarat (acelasi lucru mi-a spus si mie dermatologul). Totusi, la mine a avut efecte untul de cocos. Il folosesc pe post de crema de ochi de foarte mult timp si nici nu am mai cautat creme pentru zona ochilor.
    Cu Vichy m-am impacat mai mereu bine, dar serul acesta nu l-am incercat inca.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am folosit de la hofigal si uleiul de migdale :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit si eu de produsul acesta de la Vichy,insa nu l-am folosit.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !