marți, 28 ianuarie 2014

# bb cream # collagen moisture bb cream

Tony Moly Collagen Moisture BB Cream & Snail Mask

Hello, glam girls!

Inca de cand a inceput nebunia cu BB cream, mi-am dorit sa testez si un produs asiatic. Cum imi era peste mana sa comand de pe Ebay, am asteptat pana cand cei de la Tony Moly s-au gandit sa deschida un magazin si in Romania, si le multumesc pe aceasta cale . S-au gandit sa aduca mai aproape de noi si faimoasele produse de skincare si makeup coreene, atat de laudate.
  Am optat pentru Collagen Moisture BB Cream pentru ca promite :
  1. regenerarea pielii si umplerea liniilor fine
  2. maximizarea proprietatii pielii de a retine umiditatea ( deoarece contine 4% solutie de acid hialuronic)
  3. un ten fara imperfectiuni
  4. are efect antiinflamator si ajuta la refacerea pielii deteriorate
  5. efect anti-rid




Ambalajul este foarte elegant , si permite dozarea optima a produsului. De asemenea, ambalajul cu pompita nu permite aerului sa intre in tub, si astfel produsul este pastrat intr-un mod igienic.




Pompita dozeaza o cantitate de produs prea mare pentru fata mea, asa ca incep cu jumatate de pompita si eventual mai completez daca mai am nevoie.
Produsul in sine pe mine m,-a cucerit. Miroase a ceva ierburi , este diferit de orice alt bb cream testat, nu intelegeti gresit, miroase interesant, a menta si mosc amestecate cumva.  Are un subton cenusiu, dar se adapteaza la nuanta pielii. Un lucru important de precizat este ca trebuie lucrat destul de repede cu produsul, pentru ca se usuca altfel.
Finish-ul este unul mat,dar mie imi place, pentru ca tenul meu este mixt. Daca vi se pare prea mat, puteti amesteca bb cream cu un pic de crema hidratanta.



Aplicat pe ten, acopera destul de bine imperfectiunile, poate prea bine pentru un bb cream.
.
Ingrediente active: arbutina, collagen hidrolizat, extract de ceai verde, ulei din seminte de macadamia, ulei de levantica, ulei din frunze de rozmarin, ulei din palisandru, adenozina.
[Ingrediente] Water, Titanium Dioxide, Butylene Glycol, Zinc Oxide, Dimethicone, Hidrogenated Polydecene, Phenyl Trimethicone, Orbignya Oleifera Seed Oil, Ethylhexyl Olivate, Cetyl PEG/PPG-10/1, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Dicaprylate/Dicaprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Arbutin, Sodium Chloride, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Colloidal Gold, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Anyba Rosaeodora (Rosewood) Wood Oil, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Aluminum Hydroxide, Mica, Cyclohexasiloxane, Stearic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Beeswax, Calcium Stearate, Ozokerite, Disteardimonium Hectorite, Polygliceryl-4 Isostearate, Hexyl Laurate, Trietehoxycapryylsilane, Proprylene Carbonate, Adenosine, Methicone, Phytosteryl Isostearyl Dimer Dilinoleate, Disodium EDTA, Phinoxyethanol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, 1,2-Hexanediol, CI 77491, CI 77492, CI 77499

Ca si concluzii finale, este un produs care-mi place si pe care il voi recumpara, mai ales in vara pentru Spf 45 !!! si pentru ca matifiaza foarte bine. Cantitatea de produs este foarte generoasa (50 ml).

                            
Un alt produs Tony Moly testat si care m-a cucerit este masca Pureness 100 -Snail Mask Sheet. Este practic o bucata de bumbac netratat imbibat cu filtrat din secretie de melc, decupata dupa forma fetei. Dupa ce o testati, o sa va doriti sa o aveti mereu la indemana. Este absolut geniala , lasa pielea moale si catifelata, este tot ce-ti poti dori de la o masca. Pentru tenul meu mixt face minuni. 

[Ingrediente] Water, Glycerin, Butylene Glycol, PEG-32, PEG/PPG-17/6 Copolymer, Glacier Water, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Allantoin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Betaine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Snail Secretion Filtrate, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance

Nu contine parabeni, talc, benzophenone, triethanolamine sau pigmenti artificiali. 

Ambele produse le puteti cumpara din magazinul online Tony Moly.

Ii puteti urmari si pe Facebook pentru a fi la curent cu toate promotiile si concursurile lor.


Voi ati  incercat vreun produs de-al lor ?

xoxo, 


Alina






20 de comentarii:

  1. Sincer, l-as incerca! Asta pentru ca si tenul meu e mixt si pentru ca am nevoie de un BB cream cu o acoperire precum cea precizata de tine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as incerca masca, am tot ten mixt ca si tine:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tony Moly is always a nice brand. Your post made me want to try the mask! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata bine ambalajul BB cream-ului si-mi place ca are pompita :) Suna foarte interesant descrierea mastii, as incerca asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  5. I haven't tried any tony moly products but this seems to be a good one to try!

    RăspundețiȘtergere
  6. si pe mine m-a tentat bb dar o sa ajung si la el :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat dar sa stii ca masca aia suna bine. Miroase a ceva? :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Tony Moly is available in Romania? That's amazing news! What else are you going to try from them?

    RăspundețiȘtergere
  9. That collagen moisture bb cream has a great texture & color! Must try!

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmm cred ca trebuie sa aleg si eu bb cream-ul asta, imi place la nebunie dupa cum l-ai descris

    RăspundețiȘtergere
  11. i will try try the snail mask looks interesting

    RăspundețiȘtergere
  12. my girlfriend hv tried this product. amazing. best recomended. thanks

    RăspundețiȘtergere
  13. BB Cream-ul e cel puţin interesant ♥.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place amabalajul elegant! Nu am incercat pana acum niciun produs de la ei, dar clar ma tenteaza

    RăspundețiȘtergere
  15. si mie imi plac foarte mult BB cram-urile asiatice dar pe acest nu m-am incercat deja iar despre mastile de fata, am incercat cateva de la alte firme coreene si au devenit un "must have" pentru mine

    Andreea(mybeautykiss.ro)

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !