luni, 20 ianuarie 2014

# balsam rufe # buzzstore

Ce nu s-a spus despre campania " Cocolino "


Hello, glam girls!


Dupa cum bine stiti, la sfarsitul lui 2013  a demarat campania de testare a produselor Cocolino Xmas Edition, organizata de cei de la Buzzstore. Nu am sa bat campii cu detalii inutile( toate stiti ce este un balsam de rufe si cum se foloseste ) , insa am sa punctez cateva lucruri esentiale si pe care nu am vazut sa le fi spus cineva in vreo postare dedicata acestei campanii .

 So, impresiile mele la final de campanie sunt urmatoarele :
  1. Cantitatea de produse trimise a fost suficienta pentru a-mi forma o parere despre acestea.
  2. Intr-adevar, sunt produse calitative, rufele pastreaza mirosul suficient timp.
  3. As fi apreciat sa trimita spre testare produse care se comercializeaza de obicei in Romania, nu balsamuri produse in Italia, care sunt mult mai bune decat ce gasesti la noi ( stiti si voi cum e treaba cu produsele comercializate in Europa de Est, fata de cele pentru restul continentului).
  4. Referitor la punctul 3, intamplator aveam in casa o sticla de Cocolino Peach cumparata din supermarket . Mirosul si persistenta acestuia sunt considerabil mai slabe decat al produselor primite spre testare.
  5. Balsamul meu preferat dintre cele doua a fost cel cu Tiare si Fructe rosii, mi s-a parut mai dulce si parca un pic mai parfumat decat cel cu orhidee.
Cei de la Buzzstore desfasoara mereu campanii de testare, daca va doriti sa luati parte la acestea, va puteti inscrie aici.

Voi ati testat balsamurile Cocolino ?

xoxo,

Alina

7 comentarii:

  1. Imi place articolul:). Eu l-am cumparat pe cel alb, Cocolino Sensitive, si imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am testat pe acela, dar mi-a lasat un gust amar campania asta si nu stiu daca voi mai cumpara curand un balsam Cocolino.

      Ștergere
  2. Mă bucur tare mult să citesc despre acest aspect, referitor la produsele pe care le găsim noi la raft... Mi-am luat de-o "grijă", aveam de gând să le caut :-)
    Mă bucur că le-ai folosit cu plăcere! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar fi placut sa fie corecti si sa trimita ce se vinde la raft, nu ce se produce in Italia, ca sa umplem blogosfera de review-uri pozitive. De-asta le-am scris "rusinica" de mai sus. Pupici

      Ștergere
  3. Cam aiurea treaba cu testatul de produse destinate altor piețe. Oricum, să știi că m-am înscris și eu, de curiozitate mai mult, să vedem ce campanii vor mai fi. Kiss!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !