sâmbătă, 18 ianuarie 2014

# perie par # sageco concept

Tangle Teezer Salon Elite




Hello, glam girls !

Cum v-am comunicat in postul anterior, primul review pe anul acesta este la un produs foarte util si pe care fiecare dintre noi il foloseste zilnic : peria de par. Si nu orice perie de par, ci peria Tangle Teezer.
 Dupa multe review-uri citite de-a lungul unui an, am hotarat ca imi doresc sa testez acest produs. A ajuns in posesia mea si am testat produsul vreme de vreo luna, prin urmare, suficient timp cat sa-mi fac o parere pertinenta. 



 Tangle Teezer a aparut prin 2003 in Marea Britanie, inventata de catre faimosul hairstilist Shaun P., iar in Romania este distribuita de catre Sageco Concept. O gasiti in diverse culori la pretul de 50 de lei. 
Sageco Concept este un magazin online ce comercializeaza extensii par natural. De asemenea, incepand din anul 2012 este unicul reprezentant oficial in Romania al brand-ului Tangle Teezer, iar din anul 2013 si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic reprezentant in Romania brand-ul Herra Hair Perfume.


Parul meu este foarte subtire, iar spre varfuri destul de degradat ( multi ani l-am vopsit blond platinat ). Imi era destul de greu sa-l descurc fara sa-l rup. Am fost foarte curioasa sa testez Tangle Teezer , si sa ma conving daca intr-adevar este diferita de o perie de par obisnuita.
Concluziile mele dupa o luna :
  • imi place forma ergonomica, se potriveste perfect in palma
  • intr-adevar este altfel, descurca si cel mai incalcit par fara sa-l rupa
  • nu-mi electrizeaza parul ( fata de alte perii din plastic)
  • are si oarece efect de masaj asupra scalpului
  • se curata foarte usor- apa si sapun si gata treaba, nu risti sa se strice.

Ma declar multumita de aceasta perie, si ma bucur ca am avut ocazia sa o testez, pentru ca altfel nici n-as fi stiut ce pierd. V-o recomand tuturor, este un produs revolutionar care a inlocuit cu succes toate periile mele de par. Mica si eficienta, o puteti lua cu voi chiar si in calatorii.
 

Xoxo,

Alina 


22 de comentarii:

  1. buna...am vazut ca sunt 2 tipuri de asemenea perii...ai idee care ai fi mai bune?sau sunt la fel si difera doar forma?ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, exista si compact styler, pe aceea n-am testat-o. Insa stiu ca diferenta este ca aceea este mai mica decat Tangle teezer Salon Elite si are un capac ce-o protejeaza daca este transportata.

      Ștergere
  2. Off se pare ca sunt singura la care nu a avut efect :)) asta este trebuie sa fie cineva si acel 1%
    Ma bucur ca la tine a avut rezultate si ca te-a ajutat cu parul tau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca pentru tine n-a functionat, eu ma inteleg tare bine cu ea si nu stiu daca o sa-i gasesc inlocuitor prea curand. Pupici

      Ștergere
  3. De cand imi doresc o colorata de asta:)) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit numai minuni despre peria asta, trebuie sa o incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  5. e un lucru bun ca nu electrizeaza :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamne, imi vine sa te pup c-ai facut postarea asta si c-ai spus de unde putem s-o cumparam. Am si eu o Tangle Teezer acasa, am cumparat-o din Germania acum vreo doi ani si imi place tare mult. Problema este ca a inceput sa-i placa si sotului meu si-acum trebuie sa iau una noua. Problema era ca nu stiam de unde o pot cumpara in Ro. Thank you again :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca nu l-am incercat dar sa stii ca m-ar tenta, eu ma chinui cu descurcatul de fiecare data fiindca am parul lung si des..

    RăspundețiȘtergere
  8. Şi eu mi-o doresc, sper să o bifez cât de curând! ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. M-ai tentat!
    O adaug pe wishlist. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. O am si imi place, la fel pe albastru :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Am vazut atatea review-uri la peria asta ca trebuie sa o am, nu va mai suport :))

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !