duminică, 15 decembrie 2013

# balsam floral # balsam fortifiant

Masca si balsam Compex Apicol Veceslav Harnaj- Floral

Hello, glam girls!

Acum ceva timp am primit spre testare kitul Floral de la Complex Apicol Veceslav Harnaj - masca si balsam de par. Au picat la fix, pentru ca aveam nevoie de astfel de produse, parul meu nefiind in cea mai buna perioada a sa.
Descriere oficiala :
"Balsamul Floral este un rasfat apicosmetic cu actiune fortifianta si antibacteriana asupra firului de par, radacinilor si scalpului. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l impotriva tratamentelor chimice ulterioare. Parul devine sanatos, stralucitor, structura sa este imbogatita, fiind usor de pieptanat. 200ml"
"Masca fortifianta Floral este un rasfat apicosmetic cu efect de intarire atat asupra firului de par cat si asupra radacinilor. Propolisul, prin proprietatile sale antibacteriene si antifungice protejeaza si trateaza firul de par si scalpul. Uleiul de ricin previne uscarea excesiva a scalpului si amplifica beneficiile propolisului, luptand impreuna pentru sanatatea parului. Bio Keratina netezeste structura firului de par, protejandu-l si impotriva agresiunilor ulterioare. Cu o structura imbogatita, parul devine sanatos si stralucitor. 200ml"
Parerea mea :

Fiecare produs a ajuns in varianta "sample size" , si astfel mi-au ajuns pentru 3-4 aplicari, dar suficient pentru a-mi face o parere. Mai trebuie sa va spun ca parul meu se ingrasa destul de repede ( 3 zile), iar in ultima vreme imi cade foarte mult datorita unor dereglari hormonale.
 Din pacate, nu am observat o imbunatatire dupa folosirea balsamului sau a mastii, desi sunt destinate scalpului cu probleme, iar eu eram candidata ideala :D . Nu am observat sa mi se ingrase mai greu parul, nici sa amelioreze in vreun fel caderea acestuia.


xoxo, 

Alina 

4 comentarii:

  1. Si eu am aceasta gama si mi-a placut mult :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte greu de găsit produsele potrivite pentru părul nostru drag şi năzdrăvan :-)
    Mulţumim pentru părerile împărtăşite! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inainte sa se instaleze deregrlarea hormonala, nu aveam probleme cu parul, insa acum este foooarte pretentios.

      Ștergere

Your comments make me happy !