joi, 21 noiembrie 2013

# cuticule # farmec

Peeling cuticular Farmec




Hello, glam girls ,
Toate stim ca unghiile sunt cartea de vizita a unei femei. Indiferent ca alegem sa folosim   oja, paiete sau doar  un stat de lac, unghiile noastre  trebuie sa arate mereu impecabil.
 Pentru cuticule neimblanzite, am descoperit acum ceva timp peelingul cuticular de la Farmec.  Tocmai terminasem gelul de la Sally Hansen, si cum nu este foarte usor de gasit in Europa, am hotarat sa-i dau o sansa acestuia.   Am ramas placut surprinsa de acest produs,pentru ca este foarte eficient. Il aplici , si dupa maxim un minut, impingi cuticulele cu un betisor de lemn, si voila...cuticulele sunt imblanzite si arata foarte ingrijit . Se aplica o data pe saptamana. V-as recomanda sa nu il folositi mai des, pentru ca poate afecta unghia daca abuzati de el. Nu il lasati la indemana copiilor, pentru ca poate cauza orbire daca intra in contact cu ochii . 
Pe cat este de eficient, pe atat  de ieftin : costa doar 7-8 lei . V-as recomanda sa folositi un ulei hidratant pentru cuticule dupa folosirea peelingului , eventual unul din aceeasi gama.





Ingrediente :



Voi cum va ingrijiti cuticulele? Ati incercat acest produs ?


xoxo, 

Alina

20 de comentarii:

  1. Inca nu am incercat acest si la pretul sau sigur merita o sansa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca incep sa vad produse romanesti la cat mai multa lume :) Eu din fericire nu am asa o problema imensa cu "doamnele" cuticule, insa la pretul care il are cred ca o sa il achizionez si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. deci acesta e produsul despre cere mi-ai zis! trecut pe lista de cumparaturi :*

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant , nu am folosit doar uleiul , dar posibil sa intre in whislist :)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu nu prea le am asa mari tocmai de aceea nici nu ma stresez prea tare cu ele :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu prea am probleme cu aceste cuticule, dar mai folosesc ulei hidratant, oricum e de apreciat ca ai ales un produs romanesc :)
    PS: Si eu mai folosesc produse Farmec :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu le tai, mainile cu cuticule mi se par urate, oricat de "imblanzite" ar fi. Le tai de vreo 12 ani si nu am avut niciodata probleme cu ele. Acest peeling il folosesc doar in caz de lene maxima, in rest fac cum imi place mie mai mult. Bineinteles, fiecare face cum ii place, asta e doar o parere personala. :) Dar mi se intampla sa caut o anumita oja pe net si o gasesc data pe niste unghii care ma fac sa plang, aplicata mai jos cu un milimetru de cuticula rebela. arata de parca respectiva duduie s-a dat cu oja acum doua saptamani si acum s-a trezit sa faca poze. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un articol care s-ar putea sa te faca sa te gandesti de doua ori inainte sa le mai tai...http://mypsychonails.blogspot.ro/2013/01/know-your-nails-cunoaste-ti-unghiile.html

      Ștergere
    2. Merci, dar nu. Niciodata, niciodata, nici macar o data nu o sa renunt la asta. Daca in 12 ani nu am patit nimic, nu cred ca o sa patesc de acum incolo din cauza asta. Fiecare face ce vrea, eu am ales asta. Decat sa ma prezint cu niste unghii cu epo... whatever, mai bine nu le mai fac deloc. Oja in combinatie cu asta nu se pupa. Deloc.

      Ștergere
  8. Eu le tai, mainile cu cuticule mi se par urate, oricat de "imblanzite" ar fi. Le tai de vreo 12 ani si nu am avut niciodata probleme cu ele. Acest peeling il folosesc doar in caz de lene maxima, in rest fac cum imi place mie mai mult. Bineinteles, fiecare face cum ii place, asta e doar o parere personala. :) Dar mi se intampla sa caut o anumita oja pe net si o gasesc data pe niste unghii care ma fac sa plang, aplicata mai jos cu un milimetru de cuticula rebela. arata de parca respectiva duduie s-a dat cu oja acum doua saptamani si acum s-a trezit sa faca poze. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am mai auzit de un astfel de produs, poate il voi testa si eu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu l-am incercat, cuticulele nu prea-mi fac probleme. Imi e de ajuns daca folosesc un ulei hidratant, le masez si le imping putin. Nu ma indoiesc totusi ca e un produs bun!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu l-am încercat, dar mă încântă ideea! :-)
    Momentan, folosesc Cuticle Creme de la Sparitual, nu aş putea să-mi doresc mai multe de la ea :-)

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu prea le ingrijesc , din pacate.. dar o sa incep, promit!

    RăspundețiȘtergere
  13. lam vazut acum cateva zile intrun raft dar nu lam luat nestind prea multe de calitatile acestuia ,.

    RăspundețiȘtergere
  14. Adoooor produsele Farmec <3

    http://didiibeauty.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu nu am avut niciodata probleme cu ele, le hidratez si le imping. Insa stiu ca produsul acesta a fost folositor pentru persoanele care aveau obiceiul sa taie pielita din cauza ca nu reuseau sa o impinga

    RăspundețiȘtergere
  16. Il voi cauta in magazine. M-ai convins sa ii dau o sansa, mai ales ca zilele acestea vroiam sa cumpar si uleiul pentru cuticule de la Farmec.

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !