vineri, 15 noiembrie 2013

# crema corp # i love cosmetics

I love lemons and limes


Hello, glam girls,


Nu cu mult timp in urma a intrat in posesia mea lotiunea de corp I love lemons and limes. Citisem peste tot in blogosfera despre aceste produse, insa nu avusesem nici un produs de la acest brand. 
Insa intr-o dupa-amiaza, curierul mi-a adus la birou un colet care continea lotiunea de corp I love lemons and limes.  Cum sunt foarte curioasa din fire, am desfacut-o si am testat-o pe maini. M-am indragostit iremediabil de mirosul ei, este incredibil , imi venea s-o mananc efectiv :}}}}}}}}}}



Dupa ce am testat-o vreme de 2 saptamani, pot sa afirm ca prima impresie care mi-am format-o despre aceasta lotiune este corecta. La primul contact cu produsul, m-a incantat mirosul foarte placut; ulterior aveam sa descopar un produs de calitate, ca hidrateaza foarte  bine pielea.
 O aplic imediat dupa dus pe tot corpul, iar efectul hidratant este unul de durata, chiar daca pielea mea este destul de uscata { na , c-am facut si rime :D }.

De asemenea, imi place ca nu lasa pelicula grasa pe piele si intra foarte usor in piele, asa ca  ma pot imbraca imediat dupa dus, fara sa-mi fie teama ca-mi voi pata hainele.




Am atasat si o poza cu ingredientele: 



In gama " I love.." mai gasiti si geluri de dus, unturi de corp, creme de maini , pe care va invit sa le descoperiti pe pagina de Facebook a celor de la I love cosmetics Romania.  Produsele lor le gasiti atat in magazinele fizice de tip drugstore, cat si in cateva magazine online.


Ati incercat vreun produs I love.. ? 


xoxo, 

Alina


22 de comentarii:

  1. Nu le-am incercat pana acum dar... sunt pe wishlist. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu le-am încercat produsele. La această cremă de corp apreciez tare mult, pe lângă acele calităţi menţionate de tine, şi sistemul ei de dozare a produsului, extrem de util şi practic :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Le stiu, le foloseam pana am descoperit Lush :d

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu vreau gama cu căpșunele ! Sigur o să miroasă foarte plăcut :D

    RăspundețiȘtergere
  5. inca nu le-am incercat produsele, insa tare as vrea sa o fac!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu untul de corp tot cu lemons si limes, miroasa superb, se absoarbe repede si hidrateaza intens :)

    RăspundețiȘtergere
  7. O să mă pun și eu pe încercat produsele acestea, căci până acum n-am reușit

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am untul de corp lemons and limes si e.. adorabil <3 am tras de el cat am putut dar bineinteles ca toata lumea isi baga nasul in cutiuta cu minuni, pentru ca miroase genial!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar fi trebuit sa il incerc si eu dar nu prea folosesc produse dupa dus, oricum pare ca mirose bine :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Tot timpul m-au tentat aceste produse I love dar nu stiu de ce nu am cumparat niciodata... aromele de lamaie sunt printre favoritele mele si nu am mai intalnit la creme de corp. Cred ca acum am un motiv bun sa imi acizitionez o lotiune :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, am incercat untul de corp cu vanilie.Imi venea sa il mananc :))

    RăspundețiȘtergere
  12. am untul acesta, miroase super, iubesc mirosul proaspat!

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !