miercuri, 27 noiembrie 2013

# dr eyebrow # elis teodorescu

Dr Eyebrow by Elis Teodorescu


Hello, glam girls,

Va spuneam pe Facebook saptamana trecuta ca particip la un beauty-event, si anume lansarea unui produs pentru sprancene  - Dr Eyebrow by Elis Teodorescu, care a avut loc la Eye Fi Bar- mall Baneasa.
 Dr Eyebrow este un produs revolutionar destinat refacerii foliculului pilos deja existent , care duce la refacerea conturului sprancenelor spre maximul genetic posibil. Produsul se aplica seara pe pielea curata , iar rezultatele le veti obtine in maxim  luni.  
"Revoluționarul ser Dr. Eyebrow este una dintre cele mai cunoscute soluții de stimulare a creșterii sprâncenelor, eficiența sa fiind dovedită de vigoarea și cursul armonios al firelor de păr.
Salonul Elis, a cărui renume este clădit inclusiv prin măiestria în arta tatuajelor semipermanente, este onorat să introducă acest tratament respectat la nivel mondial pentru rezultatea spectaculoase.
Elis se distinge inclusiv drept primul salon ce a dedicat o carte clientelor sale, lucrare ce oferă o inițiere în îngrijirea și întreținerea sprâncenelor."



poza furata de la Kleo :D

La eveniment m-am intalnit cu bloggeritele de beauty din Bucuresti.  Impreuna cu Kleo am degustat ceva spritz la cutie. Deh, l-am confundat cu suc :D












Pe Elis Teodorescu o puteti gasi la  http://www.elis-sprancene.ro/ , sau pe Facebook  . 







Voi reveni cu noutati dupa ce voi testa produsul.

Le multumesc lui Anne Hartung , Denis Radu PR si Elis Teodorescu pentru invitatie, si astept sa ne vedem in februarie cand se va lansa un produs similar pentru gene.

xoxo,

Alina

4 comentarii:

  1. As fi vrut sa fiu si EU acolo cu voi! Abia astept produsul nou!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aştept cu mare interes review-ul, cu mulţumiri! :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna, ai reusit sa testezi produsul? Functioneaza? Stii cumva daca acest produs se comporta ca cel pentru gene (dupa oprirea utilizarii unui produs pentru cresterea genelor, acestea revin la dimensiunea normala destul de repede)? Merci mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, eu nu am testat produsul, pentru ca sprancenele mele sunt destul de groase Poti vedea efectele lui aici http://3.bp.blogspot.com/-Eo5P07D-uEs/UxsMLA-pw1I/AAAAAAAAT2Q/KAc_l82M-0g/s1600/1601208_485187928252804_436027842_n.jpg . Gia Make up l-a testat si a avut rezultate spectaculoase.http://giamakeup.blogspot.ro/

      Ștergere

Your comments make me happy !