marți, 3 decembrie 2013

# bijuterii # borealy

Decembrie- goana dupa cadouri

Hello, glam girls!,

Iata ca suntem deja in decembrie, afara s-a asternut si un strat subtire de zapada. Strazile sunt de-acum impodobite de sarbatoare.A inceput luna cadourilor. Mai sunt cateva zile pana vine Mos Niculae, si cateva saptamani pana vine Mos Craciun.
 Si daca tot vorbim de cadouri, si mai ales pentru ca stiu cat este de greu sa alegi cadoul potrivit, vin in ajutorul vostru cu cateva idei de cadouri.
"Red Santa" este un cadou plin de spiritul sarbatorilor de iarna, genul de cadou care se potriveste unei persoane adulte iubitoare de lucruri fine.


 Pentru iubitorii de ceasuri ( cum este si iubitul meu :D ), cadoul ideal ar fi o cutie pentru ceasuri, unde isi pot pastra in conditii desavarsite pretioasele obiecte.
Tot in categoria cadouri pentru barbati, gasiti foarte multe modele de butoni, pentru toate gusturile. Eu ii consider un cadou pe care orice barbat il va aprecia. Mie mi-au placut cei din imaginea de mai sus. :D

Pentru femei, acest cadou  este unul dintre cadourile ideale, pentru ca orice femeie iubeste cosmeticele de lux, cu atat mai mult parfumurile, iar Estee Lauder chiar este un nume in domeniu. Este un cadou pe care mi l-as face si singura :P .


Tot pentru femei, si cu precadere pentru cele pasionate de moda, un cadou deosebit poate fi cartea  "Chanel Collections and Creations" de Daniele Bott. Cartea este o istorie a celebrei case, explorand in principal 5 teme: renumitul costum Chanel, camelia, bijuteriile, parfumurile si "the little black dress". Cartea contine poze din arhiva privata nepublicate pana acum si schite desenate de Karl Lagerfeld (139 poze, 83 color) “O adevarata incantare pentru pasionatii de moda si design” - revista Elle.

Nu stiu cati dintre cititorii mei stiu ca am o slabiciune pentru Marilyn Monroe, asa ca pentru mine as alege cadoul de mai sus. Este cadoul ideal, contine de la bijuterii cu cristale Swarowsky pana la dulciuri si cosmetice fine si bonus, o cutie de cadou cu Marilyn Monroe. Eu una l-as aprecia cu siguranta.

Am lasat pentru final un cadou deosebit. Este compus dintr-o sampanie cu foite de aur de 23 de karate, comestibile, si o cutie de bomboane fine, Ferrero Rocher.  Sampania cu foite de aur este un fel de  elixir al tineretii , si spun asta pentru ca in trecut ,  vechii egiptenii mâncau aur, convinşi că astfel vor deveni nemuritori, iar amerindienii îl puneau în mâncare, cu speranţa că îi va face să leviteze. Oricat de extravagant vi s-ar parea sa-l inghititi , aflati ca aurul este singurul metal care nu dauneaza organismului, si il purifica si incetineste imbatranirea. 

Toate aceste cadouri  le puteti gasi in oferta http://www.borealy.ro . Gasiti aici cadouri pentru cei dragi , pentru partenerii de afaceri, sau pentru oricine va doriti voi.

Voi ce cadouri faceti de Craciun ?

xoxo,

Alina

10 comentarii:

  1. Minunate idei! Acea cutiuţă pentru ceasuri e perfectă pentru ce-mi doresc eu, un culcuş special pentru cele mai dragi accesorii :-)
    De sărbători, obişnuiesc să iau celor dragi câte ceva dulce, fructe, lucruşoare utile (un articol vestimentar, papucei de casă, obiecte de decor, accesorii, seturi cu produse cosmetice), fiecăruia după plac :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma gandesc mult inainte sa cumpar, si caut un cadou potrivit cu persoana care-l primeste.

      Ștergere
  2. mi-as cumpara cartea aia...e foarte tentant..

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !