sâmbătă, 10 august 2013

# buzzstore # campanie testare

Si eu testez Gerlinea ;)


Hello , glam girls!

M-am alaturat campaniei de testare Gerlinea , lansata de cei de la  BuzzStore. Mi-a placut modul in care s-au organizat , astfel ca in 48h de la confirmarea participantilor la campanie, coletele erau deja in posesia noastra.  Am desfacut coletul , curiozitate maxima siiiii, tananaaaaaaaaa :




Kitul de testare contine:
- O cutie cu batoane dietetice duo-ciocolata  12 portii x 31g. Gustoase tare, le folosesc de obicei pentru a inlocui micul dejun, pentru ca mereu sunt pe fuga ( nu-s prea matinala si asta nu mai e de mult un secret :)) ).

- 3 shake-uri gata preparate, 2 x vanilie si unul cu ciocolata 236 ml. Inlocuiesc o masa cu un shake. Cel de ciocolata este delicios, cel cu vanilie nu m-a dat pe spate, dar nu-i rau. Neaparat consumati-le reci!

- Biscuiti cu lamaie si vanilie , 8 portii x 31 g ( 3 bucati/ portie). O gustare aromata si cu putine calorii, ce ti-ai dori mai mult? Am mereu la indemana minim un pachetel :))


-1 x shake ciocolata 30 g, pudra, se prepara cu lapte. Ca si shake-urile gata preparate, si acesta inlocuieste o masa, usor de preparat si cu putine calorii.

- o coarda pentru exercitii fizice ( ca doar grasimea nu dispare ca prin minune :D ). Inca nu ne-am imprietenit, dar poate facem cunostinta cat de curand :))



Brosurile si voucherele de reducere sunt valabile pentru achizitionarea de produse gerlinea . Daca sunt doritoare , va rog sa ma anuntati, mai am cateva disponibile.


Nu este prima data cand iau contact cu produsele Gerlinea, eu imi cumpar de obicei batoane cu ciocolata din supermarket, insa cu alte arome. Am fost incantata sa descopar si noi produse, si , cu siguranta am sa le studiez mai bine si am sa revin cu detalii asupra lor. 
 Dupa cum v-ati dat seama, sunt recomandate intr-o dieta hipocalorica, pentru cele disociate sau alt gen, puteti consulta lista de ingrediente , si astfel sa aflati daca vi se potrivesc.

xoxo, 

Alina


4 comentarii:

  1. super dragut din partea lor..as vrea sa ma inscriu si eu sa pot testa produsele..cum fac? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dai click pe linkul acesta : http://buzzers.ro/invite/5fd00e03d909cfb276fed605c77831dd si iti faci cont, si cand apar campanii noi , ei trimit e-mailuri si daca vrei, te inscrii la ele. In functie de cerintele din chestionar, ei aleg persoanele care vor primi colete.

      Ștergere
    2. am vazut ca e ceva pe puncte..cum imi fac puncte noi?

      Ștergere
    3. primesti la inregistrare, cand dai click pe linkul de recomandare un numar de puncte, pe urma mai primesti cand completezi chestionarele, si ulterior din campaniile in care esti acceptata , plus daca mai recomanzi alte persoane.

      Ștergere

Your comments make me happy !