luni, 5 august 2013

# chocoday # fabrica de ciocolata

ChocoDay @ Heidi

Sambata, dupa cum stiti de pe Facebook , a fost " Ziua portilor deschise" la fabrica de ciocolata Heidi. Si cum se afla la mai putin de 1km de casa mea, mi-am propus sa fac un efort si sa ajung. Ca sa nu aruncati cu rosii in moaca mea din poze, va spun ca inainte de eveniment am dormit vreo 4 ore, aproximativ, noaptea precedenta petrecand-o intre o mega-inghetata in oras si o sticla de vin si 10.000 de povesti cu Corina, pe care ati cunscut-o la "guest post", care m-a si insotit la eveniment.



 Cu mari eforturi am ajuns la magazin ( caci acolo se desfasurau seminariile), si in urmatoarele 10-15 minute deja imi decoram ciocolata. Trebuie sa recunosc ca doamnele de-acolo s-au organizat tare bine.

Seminarul propriu zis nu a durat mult, dar a fost interesant. Am primit ciocolata si noi am decorat-o dupa bunul plac. Am avut de ales intre ciocolata alba, cioco neagra sau cu lapte, si o multitudine de ingrediente , de la sare de mare pana la fructul pasiunii.




Dupa ce am terminat de decorat, a fost pusa la frigider pentru cateva momente, timp in care ne-am facut aprovizionarea cu ciocolata & stuff, si apoi ne-am primit fiecare operele de arta :))))



yummy

Noile ciocolate 

Ciocolata Corinei este 50% alba, 50 % cu lapte, si contine zmeura, florentine, fistic, fructul pasiunii, ghimbir, mure si portocala.

Ciocolata mea este 50% alba, 50 % cu lapte, si contine zmeura, florentine, fistic, fructul pasiunii, nuca, alune de padure.





Ciocolata asta nu stiu cand am sa ma indur s-o degust, ca-s tare mandra de munca mea, si am declarat ca o tin s-o dau nepotilor mei :)))))))))



Si bineinteles ca eu va scriu toate astea savurand o bucatica din noua ciocolata Heidi Himalaya, ca doar am plecat de-acolo cu provizii de ciocolata pentru vreo luna :))


A fost o experienta tare frumoasa si am s-o repet cand voi mai avea ocazia, mai ales ca ciocolata lor este absolut delicioasa.


xoxo, 

Alina

8 comentarii:

  1. Cand ai prezentat aromele ciocolatine, parca le-am si simtir gustul:D

    RăspundețiȘtergere
  2. daca n-ar fi fost atat de departe de mine, as fi venit si eu :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. yammy yammy , cred ca o sa fac diabet vanilat de la atatea dulciuri :)))))))))))))))

      Ștergere
  4. ce frumos!! ai ciocolata personalizata Heidi, ce experienta frumoasa :) mi-as dori si eu, dar cred ca as manca-o inainte sa ies din fabrica :P


    noissapym.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am procedat exact invers, o tin in frigider si am zis ca o pastrez pentru posteritate :))) Inca mi-e mila s-o mananc.

      Ștergere

Your comments make me happy !