Cu mari eforturi am ajuns la magazin ( caci acolo se desfasurau seminariile), si in urmatoarele 10-15 minute deja imi decoram ciocolata. Trebuie sa recunosc ca doamnele de-acolo s-au organizat tare bine.
Seminarul propriu zis nu a durat mult, dar a fost interesant. Am primit ciocolata si noi am decorat-o dupa bunul plac. Am avut de ales intre ciocolata alba, cioco neagra sau cu lapte, si o multitudine de ingrediente , de la sare de mare pana la fructul pasiunii.
Dupa ce am terminat de decorat, a fost pusa la frigider pentru cateva momente, timp in care ne-am facut aprovizionarea cu ciocolata & stuff, si apoi ne-am primit fiecare operele de arta :))))
yummy
Noile ciocolate
Ciocolata Corinei este 50% alba, 50 % cu lapte, si contine zmeura, florentine, fistic, fructul pasiunii, ghimbir, mure si portocala.
Ciocolata mea este 50% alba, 50 % cu lapte, si contine zmeura, florentine, fistic, fructul pasiunii, nuca, alune de padure.
Ciocolata asta nu stiu cand am sa ma indur s-o degust, ca-s tare mandra de munca mea, si am declarat ca o tin s-o dau nepotilor mei :)))))))))
Si bineinteles ca eu va scriu toate astea savurand o bucatica din noua ciocolata Heidi Himalaya, ca doar am plecat de-acolo cu provizii de ciocolata pentru vreo luna :))
A fost o experienta tare frumoasa si am s-o repet cand voi mai avea ocazia, mai ales ca ciocolata lor este absolut delicioasa.
xoxo,
Alina
Cand ai prezentat aromele ciocolatine, parca le-am si simtir gustul:D
RăspundețiȘtergereIti dai seama cum eram eu acolo, mai rau decat copiii :))))
Ștergeredaca n-ar fi fost atat de departe de mine, as fi venit si eu :(
RăspundețiȘtergereSe merita sa vii macar o data, e o experienta interesanta. :*
Ștergereyamyyy
RăspundețiȘtergereyammy yammy , cred ca o sa fac diabet vanilat de la atatea dulciuri :)))))))))))))))
Ștergerece frumos!! ai ciocolata personalizata Heidi, ce experienta frumoasa :) mi-as dori si eu, dar cred ca as manca-o inainte sa ies din fabrica :P
RăspundețiȘtergerenoissapym.blogspot.ro
Eu am procedat exact invers, o tin in frigider si am zis ca o pastrez pentru posteritate :))) Inca mi-e mila s-o mananc.
Ștergere