joi, 4 aprilie 2013

# bb cream # nivea

Nivea BB cream

Dupa experienta cu primul bb cream aparut pe piata romaneasca(garnier), am decis sa-l incerc si pe cel de la  Nivea, in nuanta Light. L-am achizitionat din Cora acum vreo luna, la pretul de aproximativ 20 de lei.
   Cum eram deja machiata, l-am testat numai pe mana, si mi s-a parut ok culoarea, cat si textura lui.
Produsul promite sa :

  1. uniformizeze nuanta tenului si sa reduca aspectul de pori dilatati
  2. acopere imperfectiunile
  3. ofere tenului un aspect mai luminos,si sa accentueze nuanta sa naturala
  4. sa se absoarba rapid in piele, hidratand-o
  5. sa protejeze de efectele nocive ale factorilor de mediu, avand fps 10
Dupa ce l-am testat vreme de o luna, ma declar profund nemultumita de acest bb. Nuanta light este prea inchisa pentru tenul meu( si nu sunt exagerat de alba), iar in momentul in care il aplic pe fata capata o tenta rosiatica. Probabil s-ar vedea mult mai bine pe un ten bronzat. Un alt lucru care ma deranjeaza la acest produs este faptul ca ma ustura ochii de la el. Si da, sunt sigura ca de la el este, deoarece am refacut acelasi machiaj inlocuit doar bb-creamul.
Este intr-adevar hidratant, si se simte bine pe piele, dar se absoarbe prea repede , si daca nu te misti repede sa-l intinzi risti sa ramai cu niste dungi rosiatice inestetice, mai ales la imbinarea tenului cu parul si pe gat.
 Nu voi recumpara acest produs, am sa ma reorientez spre alte branduri.


xoxo, 
Anna

2 comentarii:

  1. Dar de bb cream-ul de la garnier ce parere ai? E mai bun decat acesta de la Nivea? As vrea si eu sa-mi cumpar, insa nu sunt hotarata ce marca sa fie...si nu m-as avanta sa comand de pe net si sa dau multe zeci de lei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bb-cream-ul de la Garnier mi-a placut mai mult. Nuanta light e ok pentru un ten deschis, plus ca ai si varianta pentru ten mixt daca ai probleme cu sebumul. Sincer, ti-as recomanda sa incerci Garnier, chiar daca e mai scump cu 3-4 lei decat Nivea. Eu cred ca am sa-l recumpar in vara.

      Ștergere

Your comments make me happy !