miercuri, 10 ianuarie 2018

# hair # hair care

Trei trucuri pentru par fin

Hello, glam girls !


Fiind posesoarea unui par fin care se ingrasa destul de tare, m-am gandit sa va povestesc azi despre cateva trucuri care ma ajuta sa il pastrez cat mai fresh  si sa-i dau volum , mai ales ca trebuie sa il spal la maxim 3 zile. Nu-i o treaba tocmai placuta, dar asta e, nu-mi pot alege genele.  Coafatul , evident, trebuie ajutat de ceva produse de styling, altfel parul meu in cateva ore redevine drept :(



1. Adauga la radacina  spuma pentru volum - dupa ce va spalati parul, inainte de a-l usca fie cu foehul fie cu peria rotativa, aplicati  la radacina spuma pentru volum sau o spuma cu intensitate 2-3, deoarece aceasta, odata parul uscat, va da mai mult volum parului si il va ajuta sa nu se ingrase atat de repede . De asemenea, daca va doriti sa adaugati texura si pe lungimea firului de par, aplicati un styling spray, eu folosesc VO5 Plump it up, care si protejeaza parul impotriva caldurii. De mare ajutor va este si uscatul parului cu capul in jos, eu asa mi-l usuc si functioneaza !



2. Nu aplica balsam la radacina - poate multe dintre voi stiti ca balsamul ingreuneaza firul de par, si atunci e mai ok sa il aplicam doar pe varfuri, sau , daca aveti parul foarte uscat, de la jumatatea firului de par spre varfuri. De asemenea, ideal este sa evitati produsele pentru ingrijirea parului cu silicon si polimeri pentru ca si ele, pentru a da stralucire parului il imbraca intr-un invelis de silicon care, de asemenea, il ingreuneaza si-l fac mai fragil.



3. Lungimea conteaza - sau cel putin in cazul parului ! Nu poti sa ai si un par foarte lung si cu volum ! Parul lung este greu, si atunci  va fi foarte greu sa aveti si volum. Un par scurt sau un par de lungime medie va avea mai mult volum si va fi mai usor de intretinut.
Daca totusi nu doriti sa-l tundeti, incercati sa va faceti bucle largi.



Acestea au fost sfaturile mele pentru ingrijirea parului subtire. Bineinteles, nu uitati de samponul uscat daca doriti sa amanati spalarea parului cu inca o zi , sau, daca nu obisnuiti sa va uscati parul cu foehn, puteti opta oricand pentru bigudiuri pentru a avea un par cu volum.


xoxo,

Alina

17 comentarii:

  1. Desi nu am parul subtire, sfaturile tale sunt super utile! Eu am parul lung si destul de gros.

    RăspundețiȘtergere
  2. Utile sfaturile tale. Nici eu nu pun balsam la radacina parului pt ca se ingrasa mult mai repede parul 😁

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu recomand si o placa de creponat care va da volum parului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim pentru sfaturi. Si eu stiam ca nu trebuie aplicat balsamul la radacina, doar pe varfuri, insa de aplicarea spumei la varfuri...chiar nu am incercat pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  5. spuma pentru volum, nu stiam dar o sa incerc si eu...legat de lungimea parului si ingreunarea, ai dreptate, cand aveam parul lung chiar nu se aseza, era plat

    RăspundețiȘtergere
  6. Am părul subțire (nu exagerat), dar destul de des așa că nu am probleme mari la acest capitol. Cu toate acestea, și eu știu de trucul cu balsamul de păr. Recomand și uscarea părului cu capul în jos pentru mai mult volum. 😘😘

    RăspundețiȘtergere
  7. multumim de trucuri!
    eu il tin prins mai tot timpul, dar sper sa ma tin de cuvant si sa incerc sa il mai tin si desprins, sa ii dau volum

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu folosesc trucurile asta, sunt chiar multumita de ele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu de fiecare data cand am avut parul mai scurt am avut foarte mult volum, dar cum crestea, cum isi pierdea din volum. Doar daca il uscam cu foehnul ii dadeam volum, dar de fel nu sunt adepta lui :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu folosesc sprayul texturizant de la Batiste pentru volum, pudra de volum si spuma imi ingrasa prea repede parul. In schimb, am descoperit luna asta un spray de volum extraordinar de la Phyto si pe el il folosesc de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  11. Primul sfat vine ca o noutate pentru mine. Niciodată nu M-am gândit sa aplic spuma la rădăcina!

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu am parul fin, dar nu m-a interesat niciodata sa am volum. Si il prefer drept si lung, nu coafat. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am probleme cu volumul atat de mari...sau cu lipsa lui, mai bine zis, dar tot vreau sa imi cumpar o pudra de volum de la Balea.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am sa incerc si eu sfatul tau cu spuma la radacina, sunt curioasa ce efect va avea asupra parulyi meu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumim pentru sfaturi, voi tine cont de ele.

    RăspundețiȘtergere
  16. Țin cont de aceste sfaturi și mă ajută foarte mult! Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !