luni, 30 octombrie 2017

# cosmetice # masca fata .

Noutati in teste

Hello, glam girls !


Fiind luni, m-am gandit sa va scriu un articol despre noutatile pe care le testez in acest moment, ca tot incepem o saptamana noua, si trebuie sa o incepem cu un vibe pozitiv.
Am mai multe produse pe care am inceput sa le folosesc de curand, de la mai multe branduri, produse pe care le-am adunat inca de pe la sfarsitul verii, dar inca nu le venise randul sa intre in rutina mea.


Mastile Mastic Spa by Sodis Laboratories

Am doua, una pentru peeling facial si una pentru hidratare, le-am cumparat din Marionnaud la recomandarea beauty-adviserului de acolo. Ambele contin ulei de argan si au in compozitie doar ingrediente naturale. Planuiesc sa le incerc saptamana asta si sa revin cu impresii.

Masca Nature Recipe Mask Pack Honey

Este o masca de tip servetel, produsa de SecretKey, un brand corean. Daca ma urmariti, stiti ca in ultima vreme am o slabiciune pentru cosmeticele asiatice, iar pe aceasta am primit-o  cadou la ultima comanda pe care am plasat-o. Promite sa faca pielea fina si glossy, insa mai multe va voi spune dupa ce o voi testa.



Gelul de dus Rose Spa by Fionna

Este un gel de dus luxuriant care contine soda obtinuta traditional din sare de Marea Neagra, apa de trandafiri si uree. Promite sa hidrateze pielea si sa o lase catifelata dupa dus.  L-am cumparat in concediu din Balcick, nu stiu daca se gaseste si in Romania. 


Aussie Miracle Recharge 

Este un balsam leave-in spray, pe care l-am cumparat in ultima vizita la Hello Free Z One Market. Pentru ca am terminat 3 minute miracle repair, masca mea mult iubita, pana ajung la magazin sa imi refac stocul, il folosesc pe acesta dupa ce imi spal parul. 

ALCINA Skin Manager AHA Tonner

Asa tare m-am bucurat cand l-am primit, nu am mai folosit un tonner cu AHA pana acum, asa ca l-am pus la treaba. Promite sa faca pielea fina si sa micsoreze porii . Contine acizi din fructe si are un PH scazut. 

Elmiplant Skin Moisture Lotiune Micelara

Nu am mai recumparat lotiunea micelara pe care o foloseam inainte, cea de la Garnier, si am hotarat sa o incerc pe cea de la Elmiplant pentru ten mixt. Momentan imi pare ok, demachiaza, nu am avut nici o reactie ciudata si miroase frumos. 

Masca  si Tonner cu Tea Tree 5 in 1 Dr. Organic 

Niste produse  adecvate pentru tipul meu de ten, mixt si cu imperfectiuni. Mai multe detalii despre noua gama de la Dr. Organic veti citi maine la rubrica Beauty News.  Am o prima impresie ok despre produse, miros bine, lasa pielea ok, o sa revin pe masura ce le folosesc cu noi impresii. 

Purito Pure Hyaluronic Acid 90 Serum 

Este un serum cu acid hyaluronic, vitamina c si extract de aloe vera, produs de Purito, un brand corean . Am facut o mica drama in jurul lui, mi l-am dorit si l-am asteptat vreo 3 saptamani, dupa ce testasem o mostra  si ma daduse pe spate. Il folosesc de vreo 2 saptamani, inca suntem intr-o relatie love-hate, sa vedem pana la final cine va castiga. 

Aceste minunatii au intrat momentan in rutina mea. Daca va doriti sa va detaliez despre oricare dintre ele, lasati-mi un comentariu in sectiunea dedicata. 


XOXO, 

Alina 

17 comentarii:

  1. clar masca de la dr. organic o vreau si eu, este foarte laudata si este masca deci mai mult nu imi trebe :)

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am auzit de Purito, uite inca ceva nou de care nu stiam :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Super produse, chiar azi am scris despre Dr Organic, imi plac mult :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am folosit multi ani la rand demachiantul Elmiplant si ti-l recomand si eu cu drag, este un produs bun si ieftin! Sunt curioasa de gelul de curatare cu extrac din arbore de ceai de la Dr. Organic!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cate bunatati. Masca Dr.Organic o am si eu pe wishlost

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai strans ceva minunatii aici. Ma tenteaza foarte mult produsele dr. Organic :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Produsele de la dr.organic vreau să le încerc și eu.

    RăspundețiȘtergere
  8. As incerca mastile acelea. Par foarte bune pentru tenul meu. Curioasa sunt si de impresiile tale.

    RăspundețiȘtergere
  9. sunt curioasa de dr organic. cum am auzit numai lucruri bune, sigur iti vor placea si tie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Gelul de dus Rose Spa by Fionna- sunt curioasa cum se comporta cu pielea mea, nu am incercat-o, majoritatea produselor le am si imi plac <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Produsele Dr.Organic si pentru mine sunt noi, insa momentan imi place tonicul. Masca nu am inceput sa o folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum ca s-a terminat vara sunt foarte interesata de masti si produse de ingrijire a tenului pentru ca vara nu le suport din cauza caldurii. Astept review-ul mastii peel-off ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Testare placuta si cu rezultatele asteptate. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte interesante produsele.
    Mastile mi-au atras atentia in mod special. Astept parerea ta, sunt foarte curioasa de efectul lor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cate bunatati pentru piele :) Sa le folosesti cu placere! Sunt curioasa de serumul de la Purito.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu trebuie sa incerc neaparat masca pentru hidratare, este o adevarata necesitate in sezonul rece. Chiar voi trece maine sa o cumpar si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Ai o gramada de produse interesante de folosit. Nici nu stiu pe care mi l-as dori sa-l incerc mai intai. Daca ai nevoie de ajutor, aici sunt ;)

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !