joi, 28 aprilie 2016

# beauty news # coenzima q 10

Gama pentru ten cu coenzima Q10 de la Nivea



Sunt sigura ca stiti reclamele de la TV despre produsele cu coenzima Q10. Sunt atat de faimoase incat au generat si cateva glume cu coenzima Q7 :))
Dar ce-i de fapt coenzima Q10 si cum a aparut in viata noastra ?


Coenzima Q10 este o substanta ce se regaseste in mod natural in piele ,care sporeste productia de enegie necesara in procesul de regenerare a tenului si functioneaza ca un antioxidant ce lupta si protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi .  Cu timpul, pielea are nevoie de si mai multa coenzima Q10 pentru procesele de reparare , regenerare si protectie a pielii. 

Coenzima Q10 a fost descoperita in 1957 de catre Frederick L. Crane, insa Nivea a fost primul brand care a integrat-o intr-o formula anti-rid.

De-a lungul timpului, in Institutul de cercetare Beiersdorf, cei peste 500 de specialisti au testat diverse formule, pentru ca astazi sa gasim pe piata produsele Nivea pentru ingrijirea tenului cu coenzima Q10 :

  1. Perlele anti-rid Q10 , care incapsuleaza cea mai mare concentratie de coenzima Q10 din intreaga gama. Se recomanda a fi folosite dimineata, pe tenul curat. Acestea refac rezerva de Q10 necesara pielii, iar acidul hialuronic si creatina din formula produsului ajuta la regenerarea si intinerirea celulelor pielii. ( pret 54.22 lei, 40 ml.)
  2. Crema de zi Q10 Plus - previne aparitia ridurilor, hidrateaza intens si lasa tenul catifelat. Sunt disponibile si variantele  pentru ten mixt si crema energizanta ( pret 49.28 lei , 50 ml )

  3. Crema de ochi Q10 Plus -  special conceputa pentru pielea sensibila din jurul ochilor, previne aparitia cearcanelor si a ridurilor din jurul ochilor. (pret 49,28 lei - 15 ml )
  4. Roll-on pentru ochi Q10 - cu aceleasi proprietati ca si crema, insa cu efect racoritor 
  5. Crema de noapte Q10 Plus- regenereaza tenul pe timpul noptii ( pret 41,92 - 50 ml )


    6. Laptele demachiant Q10 - curata eficient si demachiaza fara a lasa reziduuri grase pe piele.





1
Inainte de toate, nu uitati ca frumusetea vine si din interior, prin urmare, hidratati-va si pastrati un stil de viata sanatos. 


xoxo, 

Alina 

3 comentarii:

Your comments make me happy !