joi, 10 martie 2016

# Activit Colostru Premium # ropharma

Intareste sistemul imunitar cu Activit Colostru Premium




In vremurile in care oamenii nu beneficiau de spitale, medicamente, chiar si conditii igienice, cum credeti ca-si pastrau starea de sanatate? Ei bine, isi gaseau ”leacurile” in resursele naturale, asa cum este colostrul, supranumit si ”primul element perfect al naturii”. Chiar de la nastere, colostrul provenit din laptele matern este primul factor care creeaza o bariera contra bacteriilor, microbilor si parazitilor la care bebelusul este brusc expus prin parasirea mediului steril din pantecele mamei. Important de stiut este faptul ca mama ii poate oferi colostru nou-nascutului doar in primele zile de la nastere, dupa care acesta inceteaza sa mai fie secretat de glandele mamare.

Fiind considerat cel mai vechi si mai valoros element nutritiv, colostrul este, fara indoiala, o sursa completa si naturala de sanatate. Continutul complex, format din peste 250 de substante naturale, printre care vitamine, enzime, aminoacizi esentiali si anticorpi, asigura nou-nascutului o dezvoltare armonioasa si functionarea echilibrata a intregului organism. 

                                 

Cine poate beneficia de proprietatile colostrului?


Studiile clinice au relevat faptul ca pot beneficia de proprietatile colostrului chiar si segmente mai mari de varsta, copii, respectiv adulti , prin intermediul colostrului bovin recoltat si administrat sub forma suplimentelor alimentare.

Pentru copii, colostrul este factorul care sta la baza cresterii si dezvoltarii lor armonioase, asigurand fundatia unui sistem imunitar puternic.

Pentru adulti, colostrul reprezinta un ”scut” natural de protectie impotriva virusurilor, bacteriilor, fungilor si parazitilor.

Structura moleculara a colostrului bovin este identica celei din colostrul uman, astfel ca prin recoltarea colostrului din laptele de vaca se pot realiza suplimente naturale pentru oameni. De remarcat, insa, este faptul ca aceasta recoltare trebuie facuta imediat dupa fatare, deoarece colostrul este secretat doar in primele 48 de ore dupa aceasta. De aici valoarea deosebita a suplimentelor alimentare ce au in compozitie acest element. Imunoterapia orala cu colostru bovin reprezinta unul din cele mai eficiente moduri de imbunatatire a parametrilor imunologici, iar beneficiile terapeutice ale acestuia il recomanda atat pentru prevenirea aparitiei si dezvoltarii infectiilor, dar si ca terapie de sustinere a organismului in procesul de vindedcare si recuperare dupa boala.

Ce avantaje pentru sanatate aduce colostrul?


Este benefic pentru cresterea, mentinerea si imbunatatirea imunitatii prin continutul sau crescut de imunoglobuline si limfocite;

Actioneaza ca un catalizator al sistemului imunitar, ajutandu-l sa produca si sa elibereze imunoglobuline proprii;

Reduce efectul negativ al antibioticelor;

Ofera protectie impotriva infectiilor gastro-intestinale virale si acute;

Are rol protectiv al imunitatii gastro-intestinale infantile datorita efectului sau direct in promovarea si dezvoltarea tesuturilor limfoide asociate intestinului, cu rol in formarea imunitatii intestinale;

Sustine cresterea normala a muschilor, oaselor si cartilajelor, precum si regenerarea tesuturilor nervoase imbatranite sau accidentate;

Reduce nivelul de trigliceride, colesterolul total si cetone, precum si a glucozei din sange la pacientii cu diabet de tip 2.

Acordand o atentie deosebita studiului compozitiei si proprietatilor colostrului bovin, Ropharma a dezvoltat Activit Colostru Premium, un produs ce are la baza o combinatie unica de colostru bovin colectat in primele 6 ore dupa primul muls si Vitamina c, care potenteaza in mod eficient efectele acetuia asupra organismului.

Beneficii Activit Colostru Premium:

Activeaza si regleaza functia imunitara;

Asigura sanatatea sistemului digestiv;

Are efect adjuvant antiviral, antibacterian, antimicotic si antiparazitar;

Combate simptomele de imbatranire si determina regresia lor semnificativa, regenerand tesuturile si restabilind echilibrul celular;

Ajuta la prevenirea recurentei infectiilor si la reducerea microorganismelor patogene;

Reduce efectele secundare in cazul administrarii de antibiotice;

Creste randamentul fizic si intelectual;

Creste starea generala de bine, precum si calitatea vietii.

Produsul Activit Colostru Premium poate fi achizitionat de pe site-ul Ropharma sub forma pachetului promotional 2+1 Cadou pentru a sustine imunitatea intregii familii.



Ropharma este compania autohtona desemnata ”cel mai de incredere brand romanesc” in ochii mamelor atunci cand vine vorba de produsele pentru copii.

In prezent urmez o cura cu Activit Colostru Premium si voi reveni cu impresiile mele . 


XOXO,
Alina








9 comentarii:

  1. Este cel mai important pentru nou nascuti - acest colostru matern!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi trebuie neaparat ceva pentru imunitate, e deja la pamant :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mi-ar strica ceva impotriva infectiilor gastro-intestinale. De cand cu problemele mele la fiere, organismul se resimte.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am castigat si eu acest produs la un concurs si e chiar foarte bun, are gust ok si beneficii multiple pentru sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, am auzit de el, insa nu l-am cumparat inca. Dar intentionez sa fac asta cat mai curand

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !