joi, 24 martie 2016

# Berdoues # Blancreme

Fa cunostinta cu Wonderspa !



Ce poti sa faci intr-o seara ploioasa si mohorata ? Contrar aparentelor, nu am lasat vremea sa-mi vina de hac, si am ales sa imi petrec cateva ore cu Diana Raicu, head of marketing la Wonderspa, sa discutam despre cosmetice, branduri exclusiviste si in mod evident, blogging.

In atmosfera boema din Micul Paris, am descoperit, cu ajutorul Dianei, universul Wonderspa, incepand cu ideea de la care a luat fiinta compania pana la strategia cu care intentioneaza sa se afirme pe piata din tara.
Cu Wonderspa, Diana &Co isi propun sa aduca  mai aproape de romani cosmetice de nisa de o calitate ireprosabila, cat si produse de ambianta pentru interior. 
Wonderspa distribuie in exclusivitate in Romania  branduri 100 % frantuzesti, cum sunt Galeo, Blancreme, Odyssee des Sens si Savonnerie de Bormes, dar si branduri deja existente pe piata, cum ar fi  Fragonard, Molinard, Berdoues sau Reminiscence. 




In mod evident, am studiat produsele disponibile pe wonderspa.ro, iar aseara am primit cateva produse pentru un studiu aprofundat. Sunt foarte curioasa sa le testez, si fiti sigure ca veti citi in curand impresiile mele despre acestea. Parfumul din imagine, Patchouli , face parte din campania Un parfum pentru fiecare zi a saptamanii,  acesta fiind parfumul de sambata .Daca v-am facut  curioase, va invit sa studiati produsele disponibile pe site, va asigur ca veti gasi lucruri deosebite, lucrate artizanal de specialistii din Franta.


xoxo,

Alina


6 comentarii:

  1. Am cateva produse de la Wonderspa ,inclusiv parfumuri care mi se par mult mai interesant fata de ce am incercat pana acum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, produsele sunt mult mai parfumate decat ce am mai intalnit pana acum. Abia astept sa le testez!!!

      Ștergere
    2. Buna, am comandat si eu de la Wonderspa dar nu am primit inca produsele in conditiile in care acestea u fost achitate. Nimeni nu raspunde la tel, la email la nimic. Voi ati primit repede produsele ?

      Ștergere
    3. Buna, am comandat si eu de la Wonderspa dar nu am primit inca produsele in conditiile in care acestea u fost achitate. Nimeni nu raspunde la tel, la email la nimic. Voi ati primit repede produsele ?

      Ștergere

Your comments make me happy !