joi, 24 martie 2016

# demachiant # demachiant bifazic

Demachiant bifazic Olive Leaf by Ziaja



 Urasc doua lucruri pe lumea asta, sa fac bagajele si sa ma demachiez. Daca de primul nu ma lovesc foarte des, de demachiat trebuie sa ma demachiez in fiecare zi, fie ca ma machiez sau nu. Daca nu ma machiez, scap destul de ieftin, lotiunea micelara face o treaba minunata, insa, treaba se complica atunci cand trebuie sa indepartez machiajul.
Am avut oarecare reticente sa folosesc uleiuri pe ten, si tocmai din acest motiv am evitat o perioada demachiantele bifazice, insa am hotarat sa incerc unul pentru ca in ultima vreme imi este tot mai greu sa gasesc un demachiant bland cu ochii.
Primul meu demachiant bifazic este unul de la Ziaja [jaia] si face parte din gama Olive Leaf. Nu e greu sa va inchipuiti de ce am ales acest brand, sunt mai mult decat multumita de produsele lor, am vreo 5 recenzii in asteptare.

Il folosesc cu precadere seara, pentru a-mi indeparta machiajul de peste zi. Il agit, imbib o discheta demachianta cu el si tin pentru cateva secunde pe ochi, apoi curat machiajul cu miscari circulare delicate.
Curata eficient machiajul, nu irita ochii  si nici n-am avut vreo reactie adversa, astfel produsul poate fi folosit si de purtatorii de lentile. Singura problema care o am referitor la el este ca lasa o pelicula uleioasa pe ten, oricat de bine l-as agita. Pentru persoanele cu ten uscat poate fi un lucru benefic, insa eu evit folosirea uleiurilor pe ten, pentru ca nu imi place senzatia, desi stiu ca sunt uleiuri care pot fi folosite si pe ten mixt.
Imi place si cred ca va ramane mult timp in rutina mea de ingrijire, pentru ca este un produs  din ingrediente naturale, fara parabeni, parfum sau coloranti  si isi face treaba in mod ireprosabil.

Tot din gama Olive Leaf am mai testat si crema pentru ochi si crema de maini, ambele mi s-au parut foarte bune; crema de ochi o folosesc si in prezent, pentru ca mostra imi ajunge pentru doua saptamani de utilizare.
Voi ati folosit produse Ziaja ? Ce va tenteaza?


xoxo,

Alina 

3 comentarii:

  1. Mie mi-a placut, dar nu intr-atat incat sa-l cumpar iar! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie personal mi-a placut foarte mult, este unul dintre produsele mele preferate.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu l-am incercat dar am citit multe impresii pozitive despre el

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !