miercuri, 9 martie 2016

# balsam par # Creightons

Creightons Sunshine Blonde Shampoo & Perfect Blonde Conditioner


Partea buna cand traiesti in strainatate e ca ai acces la multe produse care nu se gasesc la noi. Mereu suspinam cand vedeam produsele Creightons la bloggeritele din afara, si-n Romania nu. Am gasit geluri de dus Creightons la Hello Free Zone Market, insa nu gaseam nici online nici in magazine sampoanele Perfect Blonde, iar de afara nu merita sa platesc transport pentru niste produse care costa undeva la 1.5 lire fiecare.







Desi sunt din game diferite, atat Sunshine Blonde Shampoo cat si Perfect Blonde Conditioner, cercetand ambalajele lor, am observat ca acestea promit sa faca acelasi lucru, avand cate o solutie pentru fiecare problema a parului blond :

Schimbarea culorii : imbunatateste culoarea parului si ii ofera stralucire, hidratare si protectie solara,ajuta la combaterea daunelor aduse de mediul inconjurator si produse chimice.
Matuire : curata usor, fara sa elimine culoarea din par, elimina reziduurile lasate de produsele de styling in timp ce hidrateaza si restabileste un luciu sanatos .
Par uscat : Pro-vitamina B5 restaureaza hidratarea si intareste parul lasandu-l moale, neted si protejat de viitoarele aplicari ale produselor de styling si a daunelor aduse de mediul inconjurator.
Maleabilitate : Imbunatateste elasticitatea firului de par, netezeste si hidrateaza parul uscat. 
Atatea promisiuni, sa fie oare aceste produse un panaceu al parului blond ?
Recipientele mi-au ajuns cam 3 saptamani, avand in vedere ca imi spal parul la fiecare 3 zile. Pe durata folosirii, am fost multumita de rezultate, parul meu s-a simtit hidratat si  usor de descurcat , insa nu am vazut sa influenteze in vreun fel culoarea parului.
Nu mi-a placut mirosul produselor, este un pic ciudat, insa daca acest lucru nu este un inconvenient pentru voi, vi le recomand, sunt niste produse ieftine si bune. Daca o sa mai am ocazia, am sa le recumpar cu siguranta.


xoxo, 

Alina

6 comentarii:

  1. Daca au efect si asupra caderii parului e un mare plus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca au efect si asupra caderii parului e un mare plus.

    RăspundețiȘtergere
  3. stiam de brand dar credeam ca au doar produse petru corp gen:gel de dus , crema de corp...m-ai facut curioasa acum sunt

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm ce interesant și cate beneficii într-un singur produs, super wow, pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am auzit de acesta firma, par destul de interesante, dar daca te-a deranjat mirosul cu siguranta mie nu imi place :D sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de miros

    RăspundețiȘtergere
  6. I'm blonde and I need it!!! Din cate am citit aici este chiar OK

    RăspundețiȘtergere

Your comments make me happy !